ie_failDe afgelopen tijd kregen we een aantal meldingen dat de site niet goed zou werken. Bezoekers die gebruik maken van Firefox / Safari / Google Chrome of dergelijke andere browsers, hadden dit probleem niet. Het bleek om een specifiek probleem in Internet Explorer te zijn.

Na een degelijke zoektocht 🙂 had dit te maken met een instelling welke door Internet Explorer helaas niet goed wordt ondersteund (wat wel overigens!). Ons advies is overigens sowieso gebruik te maken van een browser die zich houd aan alle standaarden (Internet Explorer, de monopolist onder de browsers doet dit helaas niet !). Voor Mac gebruikers is er gelukkig niks aan de hand, onder Safari of Firefox (of zelfs Webkit) werkte de hele site prima. Voor Windows gebruikers, die standaard opgescheept zitten met Internet Explorer zijn er genoeg alternatieven. Een goed alternatief is natuurlijk FireFox (http://www.mozilla.com), maar ondertussen is er ook een 2e erg goed alternatief namelijk Google Chrome (http://www.google.nl/chrome), deze laatste browser blinkt overigens uit qua snelheid tov. Internet Explorer en FireFox.

Voor wat betreft de Drumbandkoningen hebben we al een aardig lijstje op weten te stellen (met dank aan Jan Cremers). We zoeken natuurlijk nog steeds verder om de lijst zo compleet mogelijk te krijgen, natuurlijk zijn foto’s van deze Drumbandkoningen altijd van harte welkom, dit geld ook voor andere foto’s natuurlijk.