Net voor het sluiten van de transfermarkt. Is Davy Schrijen door Schutterij Lambertus Oirsbeek overgenomen van Schutterij Sint Salvius Limbricht.

Prestaties

Davy Schrijen na de afgesloten onderhandelingen!

Het zat er voor de Schutten van Limbricht al enige tijd aan te komen. De prestaties op de diverse bondsfeesten zijn door de concurrentie ook niet onopgemerkt gebleven. Net voordat de transfermarkt werd gesloten, kwamen Tamboer Davy Schrijen en de Schutterij van Oirsbeek tot een overeenkomst.

Overgang

Met de overgang is een onbekend geldbedrag gemoeid. Zeker is dat de overeenkomst voor min. 1 jaar is afgesloten, met een optie tot 3 jaar. Binnen de overeenkomst is tevens een lid van Oirsbeek betrokken. Deze geweerdrager zal komend jaar een stage programma afwerken binnen de Schutterij van Limbricht. De geruchten uit betrouwbare bron melden echter dat deze Schutter waarschijnlijk per direct verhuurd zal worden aan de Schutterij van Amstenrade, hier zijn echter nog geen officiele mededelingen over.

Davy: Deze deal kon ik niet laten lopen, de 2 verenigingen (red: Oirsbeek en Limbricht) zijn al enige tijd (red: na het Bondsfeest van Schinnen) in onderhandeling, en zijn er na het Bondsfeest van Heerlerheide uitgekomen. Met Oirsbeek heb ik een prachtige overeenkomst liggen, waarmee ik me het komende jaar goed kan blijven ontwikkelen. Natuurlijk is het een lastige beslissing geweest, mede door het feit dat ik voorlopig een stap terug zal moeten doen. Ik zie het ook als een stukje ontwikkelingswerk in Oirsbeek.

Zo vader zo zoon

Van onze informatiebron ontvingen we tevens het bericht dat niet alleen Davy naar Oirsbeek vertrekt. In het diepste geheim is blijkbaar een afvaardiging van Oirsbeek in Limbricht op bezoek geweest bij Ger Schrijen (red: Vader van Davy). In Oirsbeek moeten ze gedacht hebben dat al het goede ergens vandaan moet komen. Of deze geruchten kloppen zal zich de komende weken uitwijzen, we ontvingen tevens een iet wat donkere en onscherpe foto. Volgens de informatiebron zou dit Ger moeten zijn, die een aantal geweeroefeningen voor de afvaardiging van Oirsbeek heeft moeten uitvoeren.

Wordt zeker vervolgd!