Menig bezoeker en inwoner van Limbricht heeft het de afgelopen maanden al opgemerkt, rondom Limbricht vinden extreem veel bouwwerkzaamheden plaats.

De meeste inwoners van Limbricht vragen zich al een aantal maanden af wat er precies voor werkzaamheden aan de rand van Limbricht plaats vinden. Deze werkzaamheden zijn de eerste tekenen van de voorbereidingen tbv. het ZLF 2013, welk gehouden wordt op 21 Juli 2013 te Limbricht.

Om er zeker van te zijn dat op 21 Juli 2013 de bezoekers en schutters, zonder problemen en opstoppingen, een vrije doorgang naar Limbricht kunnen krijgen, wordt op dit moment de volledige infrastructuur rondom Limbricht aangepast.

Primeur voor ZLF

Speciaal voor het ZLF 2013 worden op dit moment nieuwe wegen, extra rioleringen, volledig eigen stroomvoorziening en een compleet eigen drankvoorzieningsleidingen (primeur) aangelegd middels een rechtstreekse verbinding met de brouwerij en de diverse drankleveranciers.

Om er zeker van te zijn dat de fauna en flora op de nu omgeploegde stukken grond weer volledig hersteld zijn in 2013, is men reeds nu begonnen met deze werkzaamheden.

zlf2013.nl

Op de site kun je binnenkort alle werkzaamheden + voortgang precies volgen, zodat niemand meer in het ongewisse hoeft te blijven wat er precies allemaal rondom Limbricht gebeurd. Heb je Twitter ? Dan kun je ook al de ZLF Twitter volgen via http://www.twitter.com/zlf2013