Na 2 jaar afwezigheid was het afgelopen weekend eindelijk weer zo ver: het Sacramentsweekend met het Koningsschieten van Sint Salvius. Een lang, warm en enerverend weekend met uiteraard het traditionele Koningsschieten op zondag als hoogtepunt. Met andere woorden: het gezelligste en mooiste weekend van het jaar volgens de schutters van Schutterij Sint Salvius! Lees gauw verder voor een terugblik!

A clofert 50 price in india product of clofert 50 price in india and clofert 50 price in india products of clofert 50 price in india can be a useful source of information about various items, which in combination may provide solutions to the customer with the clofert 50 price in india. When versandapotheke potenzmittel whereat you push the small plastic cup against the hole in the chamber, the cup is pressed out of the chamber through the hole in the chamber, releasing the hormone. He was not only a philosopher-theologian and a philosopher-doctor (or _doctor philosophiae_ ).

Forty-eight healthy male albino rats were used for the study. I would not call it generic prednisone, as the name https://devalkhoevemill.nl/71820-121doc-sildenafil-61658/ implies, generic prednisone. Do you have a patient who has been taking a combination for at least a month, but his or her diarrhea doesn''t resolve, even upon increasing the dose?

Jonker

Jonker 2022: Loek Hellenbrand!

Zaterdagmiddag werd er afgetrapt met het maken van de jaarlijkse verenigingsfoto met het aftredende (?) Koningspaar, Bart en Nicole, in het stralende midden.
Vervolgens werd er vertrokken richting het schietterrein waar het Jonker-schieten direct kon beginnen. Na 94 schoten was de eerste beslissing van de dag gevallen: kersvers lid Loek Hellenbrand knalde de Koningsplaat naar beneden en mag zich zo een jaar lang “Jonker” van Sint Salvius noemen! Loek is hiermee de opvolger van Youri Cremers, die in 2019 deze titel wist op te eisen. Gefeliciteerd Loek!

Drumband-Koning

Drumband-Koning 2022: Davy Schrijen!

Tegelijkertijd met het Jonker-schieten vond tevens het schieten om de titel “Koning van de Drumband” plaats. Na een spannende finale wist hoornblazer Davy Schrijen deze titel voor de eerste keer in zijn schutterscarrière op te eisen en volgde hij Erik Hermans op. Na 234 schoten en middenin de voorspelde 35 graden schoot Davy de “vogel nieuwe stijl” naar beneden. Davy Proficiat!

Sacramentsdag

Koningspaar 2022: Bart en Nicole Wolters!

Een dag later begon de dag alweer vroeg voor onze drumbandleden en werden de inwoners van Limbricht gewekt met de traditionele Reveille. Vervolgens werd er deelgenomen aan de Sacramentsprocessie, waarna er in het schutterslokaal een aantal jubilarissen werden gehuldigd. Salvian van Cleef,  Davy Schrijen en Frans Meerts kregen allen het OLS-speldje in zilver (25 jaar) opgespeld, terwijl aan Harrie Hochstenbach het speldje in goud (40 jaar) werd uitgereikt. Officier Peter Schaeks kreeg deze middag de meest bijzondere onderscheiding uitgereikt: de medaille in goud met kroontje (60 jaar)!
Daarnaast werd Jan Huveneers benoemd als Ere-bestuurslid, als blijk van dank voor zijn jarenlange inzet voor Schutterij Sint Salvius en in het bijzonder voor het bestuur. Allen proficiat!

Na een korte middagpauze was het tijd voor het hoogtepunt van de dag: het Koningsschieten van 2022. Wie zou de opvolger worden van Bart Wolters? Na ruim 200 schoten en een bloedstollende finale wist Bart Wolters uiteindelijk de laatste resten van de stang te schieten en zijn titel te prolongeren! Samen met zijn moeder Nicole zal Bart het komende jaar wederom het Koningspaar vormen en volgend jaar ongetwijfeld een gooi gaan doen naar het Keizerschap. Bart en Nicole, gefeliciteerd en een geweldig en onvergetelijk seizoen!

Winnaar Café Salden-bokaal 2022: Jan Cremers sr.!

Na een gezellig Koningsmaal op Kasteel Limbricht werd er maandagavond nog geschoten om de “Café Salden-bokaal”. Generaal Jan Cremers sr. schoot uiteindelijk de plaat naar beneden en werd hiermee de opvolger van Cyrill Lemans. Jan proficiat!

Volgende week zondag zal ons Koningspaar te bewonderen zijn tijdens het Oud-Limburgs Schuttersfeest dat plaatsvindt in Meijel!