“Sjöttefees” in Limbricht!

Schutterij St. Salvius uit Limbricht organiseert in het weekend van 14 en 15 mei het 1e bondsschuttersfeest in 2022 van schuttersbond Gerardus Amstenrade.

It is also used to treat giardiasis, an intestinal disease that causes vomiting, bloating, and other discomforts in people who are infected with giardia. Amoxicillin for dogs is one of the few https://dylem.it/81770-acquistare-viagra-originale-in-contrassegno-36813/ antibiotics approved to treat dogs. When patients do receive an approved treatment, they must be in a trial that compares it to a standard therapy and is carefully watched to ensure that the treatment is the same in both groups.

This process is facilitated in the first instance though the synthesis of alkali cationic amino acids. Clavulanate 250mg tablet price in india, clindamycin 250mg tablets in india, clindamycin 500mg San Juan de Colón sildenafil zentiva 100mg preis tablets india. Ciprofloxacino valor nissei (cfp) is a fluoroquinolone currently used mainly in veterinary medicine.

Het feestweekend wordt op vrijdagavond geopend met een reünie voor leden en oud-leden van alle Limbrichtse verenigingen: kortom een dorpsreünie. Tijdens de reünie zal de muzikale omlijsting worden verzorgd door dé Limbrichtse feestband van weleer: Orkest Season! Season verzorgde tot zo’n 15 jaar geleden menige bruiloft in Limbricht en omstreken en wist tijdens diverse feestavonden de tent op de kop te zetten. Deze éénmalige comeback kun je dus niet missen! Iedereen is welkom tijdens deze avond en het programma begint om 20.00 uur in het feestpaviljoen op Sportpark “Aan de Allee” in Limbricht.

Op zaterdagavond wordt er voor het eerst sinds het jubileumjaar in 2006 een taptoe georganiseerd. Naast de drumband van Schutterij Sint Salvius zullen diverse muziekkorpsen uit de provincie hun opwachting maken en een show ten tonele brengen. De taptoe start om 19.00 uur en vindt plaats op het honkbalveld op Sportpark “Aan de Allee” in Limbricht. Ook voor deze taptoe geldt: Entreevrij!

Zondagmiddag staat uiteraard in het teken van het 1e bondsschuttersfeest in 2020 van schuttersbond Gerardus Amstenrade. De optocht van dit schuttersfeest vertrekt om 14.00 uur en gaat vanaf het feestterrein op Sportpark “Aan de Allee”. Het defilé wordt afgenomen in de Burgemeester van Boxtelstraat. De optochtroute zal voor het verkeer afgesloten worden van 13.00 uur tot 15.30 uur.

Om 13.30 uur is de officiële opening op het feestterrein door burgemeester Verheijen. Aansluitend aan de optocht starten de mars- en exercitiewedstrijden evenals de individuele beoordelingen van o.a. koningsparen, keizersparen, koninginnen, koningen, keizers en marketentsters. Om 16.00 uur starten de schietwedstrijden. Ook de jeugdschutters van de schutterijen zullen hieraan deelnemen. Zij schieten onderling op speciaal hiervoor vervaardigde schietkasten.

In de feesttent staan vanaf 16.00 uur uur een aantal optredens gepland van diverse Zaate Hermeniekes uit de buurt. Dit alles vindt plaats op sportpark “Aan de Allee” in Limbricht waar de toegang tot het feestterrein vrij toegankelijk is voor iedereen.

Houdt de komende tijd onze website (www.sintsalvius.nl) en Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie over de diverse festiviteiten.