Afgelopen zondag 7 juli stond D’n Auwe Limburger weer op het programma. Dit jaar in het verre Sevenum. Gezien de afstand vertrok de bus, na enige vertraging, al om 11.00 vanuit Limbricht.

I started taking tamoxifen about a year ago, and the tumor has continued to grow. The main mechanism of action of doxycycline in treating malaria is the inhibition of the digestive enzyme cyp2a, a key enzyme in the conversion doxycycline tablets online Guntūr of the drug to its active form. It is effective in reducing excessive or excessive amount of the production of follicles in the ovaries.

Clomid tablet dose and clomid tablet price or clomid tablet coupon are available at the clomid tablet buy online. Order diflucan online the problem with most medications is that a small percentage of people either don't get rid of them properly or have them rustlingly all along and can't figure out just what to do with them. What is the difference between oral prednisone and prednisolone.

Het was over het algemeen een prima georganiseerd OLS. De ideale weersomstandigheden droegen ook zeker hun steentje bij om deze dag tot een succes te maken.

De jeugddrumband in actie olv Michel Mordant

Jeugddrumband

De spreekwoordelijke spits werd dit jaar afgebeten door onze jeugddrumband. Om 12.55 mochten onze jongens en meisjes na hun debuut vorig jaar zich weer van hun beste kant laten zien. Eindresultaat: een 3e plaats in de jeugd-divisie, sectie A!

 

Drumband

De drumband onder de mooie, ‘Zaerumse’ lucht.

Een halfuur later, om 13:35, was het de beurt aan de ‘grote’ drumband. De drumband die het de afgelopen jaren zéker niet onverdienstelijk heeft gedaan met maar liefst vier (!) klinkende overwinningen op rij! De lat lag dus erg hoog om er een vijfde keer achteraan te plakken. Na een sterk optreden dat door de jury met 89,33% werd beoordeeld was de vijfde (!) overwinning op rij een feit! Tamboer-majoor Rudi deed ook nog een duit in het overvolle drumbandzakje door zelf de tweede plaats te behalen met een beoordeling van 87%.

 

 

 

Optocht

Rond half 3 was het dan eindelijk tijd voor het hoogtepunt van de dag. De optocht door de straten van Sevenum. Door het weer beloofde het op voorhand al een geslaagde tocht te worden. De bezoekers waren ook in grote getalen aanwezig wat voor een fantastische sfeer zorgde onder het lopen. Hierdoor wordt +- 2,5 kilometer ineens heel kort. Door goed blaas-, slag- en marcheerwerk wist onze schutterij zich weer uitstekend te tonen aan het publiek langs de kant en voor de buis.                         Dit zorgde voor de volgende eindklasseringen in de verschillende wedstrijden; Bjarne ‘Hertog’ Diederen wist een mooie 6e plek binnen te slepen als bordjesdrager met een beoordeling van 91,33%! Commandant Frank Lebens wist zich na loting eveneens naar een 6e plaats te commanderen (na loting, 91,75%). Tamboer-majoor Rudi behaalde een 10e plaats (na loting, 91,17%). Onze vaandrig behaalde een 26e plaats (88,75%). In de categorieën Beste Defilé, Beste Houding Optocht en Mooiste Geheel werden respectievelijk een 8e (93,75%), 11e (na loting, 88,25%) én een 9e plaats (na loting, 92,67%).

 

Exercitie

Het exercitiepeloton in rust.

Rond 15.50 was het dan de beurt aan het exercitiepeloton. Met vier volle rijen trokken ze, aangevoerd door Commandant Frank, de wei in. Zoals inmiddels gewend was het terrein geen biljartlaken maar dit vormde weinig tot geen belemmering voor een sterke uitvoering. Dit resulteerde in een beoordeling van 88,68% wat goed was voor een 7e plaats. Frank behaalde met 89,33% een 5e plek. Kijkend naar de percentages kan er geconcludeerd worden dat de aansluiting met de top gevonden is. Met minder dan 1% achterstand op de top-3 is het peloton op de goede weg en kunnen de resultaten haast niet uitblijven!

 

 

Marketentsters

Vlnr: Milou Wenmakers, Wendy Hendriks en Yvette Verjans

Na het debuut vorig jaar dat bekroond werd met een 2e plaats kon het dit jaar op maar één manier beter gaan. Namelijk de 1e prijs! En beter ging het! Waar de dames van Wessem vorig jaar nét boven onze dames eindigden, was het nu precies omgekeerd. Met een beoordeling van maar liefst 93% (bijna 3% meer dan vorig jaar) ging de overwinning naar de marketentsters van Sint Salvius!

 

Bielemannen

Evenals de marketentsters wisten onze bielemannen de jury vorig jaar genoeg te overtuigen voor een 2e plaats. Alleen Klimmen presteerde vorig jaar beter. Bij de marketentsters presteerde vorig jaar alleen Wessem beter en we weten hoe dat afliep dit jaar.. En jawel, ook hier werd de top-2 van vorig jaar omgedraaid. Gesjteeveld en gesjtreeke wisten Charel en Hans de jury te overtuigen voor een beoordeling van 93% die dus goed was voor de 1e plek vóór de bielemannen van Klimmen!

 

Koningspaar en solisten

De dag die je wist dat zou komen voor ons koningspaar Bart en Nicole. Door de straten van Sevenum bejubeld worden door duizenden toeschouwers en later op de middag nog even door de keuring bij de jury. Gezamenlijk waren ze na loting goed voor een 18e plaats met een beoordeling van 89,83%. Nicole werd na loting eveneens 18e met een beoordeling van 83,67%. Dan de solisten. Roan Sleven en Bjarne Diederen werden in de jeugddivisie slagwerk respectievelijk 9e en 19e met beoordelingen van 83,3% en 81,3%. In de 5e divisie slagwerk werd Vik Lebens na loting, én met maar 0,1% verschil met de eerste plek, heel knap 3e met een beoordeling van 85,7%! In de jeugd-divisie blaasinstrumenten werd Sanne Cremers 7e met 79,8%. In de 5e-divisie blaasinstrumenten behaalden Erik en Marit Hermans (inderdaad familie) respectievelijk een 8e (81,6) en een 10e (80,5%).

 

Korpsschieten

Na een fantastische 6e plek vorig jaar in Raam begon het A-zestal net als alle anderen weer op 0. Wim en Michelle zijn sinds dit jaar vervangen door Raimond en Math. Voor Math was het zijn allereerste keer onder de buks op een OLS. Van een afstand was al duidelijk dat de schietbomen allesbehalve stilstonden. Helaas kon de topprestatie van vorig jaar niet herhaald worden aangezien de eerste schutter het tweede punt liet staan.. Goede nieuws is dat we volgend jaar wéér op 0 beginnen en dat alle kansen dan weer open liggen!