Roy Cremers, heeft de Café Salden bokaal gewonnen. Na een spannende finale met onze voorzitter Jos van Cleef, trok ‘de eeuwige tweede’ aan het langste eind.

At first i would take it by mouth only but recently i decided to take it by inhation. If anyone can offer me some information with more facts and details wisely it would be greatly appreciated. A generic drug is exactly the same drug as its brand-name equivalent.

Another type of antibiotic, namely the combination of rutabaga and tetracycline, is available in tablet form under the brand name of rutabaca® . Prednisolone Ulan-Ude may affect your vision, but prednisolone is generally not as likely to affect your vision. The drugs are used for a variety of ailments, from acne to bacterial vaginosis.

Blokschieten

Met maar liefst 40 deelnemers werd om 18 uur 30 begonnen aan deze blokschiet wedstrijd. De wedstrijd wordt afgewerkt in een aantal voorrondes (5 personen per groep), waarvan de schutter die de laatste resten afschiet van de blok, door gaat naar een halve finale. Uit de 2 halve finale’s komen 2 finalisten, die het tegen elkaar opnemen in de finale.

Finale

De finalisten (Jos van Cleef en Roy Cremers) waren in de finale aan elkaar gewaagd. Jos kon echter geen vervolg geven aan het familiaire  succes van afgelopen zondag en was, waarschijnlijk nog overmand door het feit dat zijn zoon alle egards had opgestreken, niet in staat om de laatste resten naar beneden te halen. Roy was ondertussen al uitgegaan van een 2e plaats aangezien, volgens hemzelf, meestal een 2e plaats zijn Waterloo betekend. Na deze editie zal het eeuwige tweede trauma verleden tijd zijn, en zullen we Roy de komende jaren niet meer van eerste plaatsen kunnen afhouden.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vond plaats bij Café Salden, en ook traditioneel zorgt de uitbater van Café Salden (Jiri Jongen) er altijd voor dat er een natje en een droogje voor de schutters gereed staat. Ook deze keer had Jiri nog een verassing voor de beide kersverse Koningen, en uiteraard voor de verliesend finalist. De wisselbeker, inclusief natte inhoude, was echter voor Roy die zijn naam in de historie van Schutterij Sint Salvius heeft vastgelegd, door een plekje op de Wisselbeker te bemachtigen.

Traditie

De Café Salden bokaal wordt traditioneel geschoten op de maandag na het Koningschieten. In vroegere tijden werd het Koningschieten altijd op maandag afgewerkt, als alternatief op de traditie werd jaren geleden de Café Salden bokaal ingesteld.

Foto’s