Afgelopen zaterdag vond alweer de tweede editie van ‘Sjeite Maak Vrunj’ plaats!

As an organization with more than 20 years of pharmaceutical manufacturing experience, the pharmaceutical company has the capability to ensure that all its products meet international safety standards and are produced in accordance with applicable standards of good manufacturing practices (gmp). The clomid cycle is a four-cycle process that potenztabletten kaufen may continue for up to three. I have been using dapoxetine as an antidepressant for many years now and the first few months i noticed some side effects that i did not feel comfortable with.

A sexual arousal or orgasm may also cause feelings of anxiety and fear. Infections, including pneumonia, bronchitis, urinary tract infections, and other infections have https://tigerline.at/42770-viagra-bei-amazon-bestellen-88638/ a short course, while chronic infections and autoimmune diseases may need a long term or continuous treatment. Like most drugs, there are common side effects with kamagra usage, some of which include: dizziness, flushing, back pain, skin irritation, nausea, headache and drowsiness.

Het was van tevoren even afwachten wat het weer zou gaan doen, met het prachtige weer van vorig jaar in het achterhoofd. Het was droog, wat het allerbelangrijkst is, met geregeld de zon die doorbrak waardoor het weer een geslaagde editie al niet meer in de weg kon staan.

Toen iedereen inclusief een grote delegatie van de ‘vrunj’ uit Einighausen aanwezig waren en de ‘bukse’ waren ingeschoten kon het programma van start gaan. Net als vorig jaar kon er op de ‘bölkes’ geschoten worden om je zo voor een dag een échte schutter te wanen. Dit kon individueel maar ook in 6- en 3-tallen. Doordat er met de grote buks geschoten werd was er een minimumleeftijd van 16 jaar aan verbonden. Maar ‘vrunj’ worden niet gemaakt wanneer je leeftijdsgroepen uitsluit dus was er uiteraard weer de strijd om de titel ‘Schildknaap’ voor de jongere aanwezigen. Zij mochten met de windbuks in de weer.

De ‘Vrienden van Sint Salvius‘ schoten ook weer voor een nieuwe koning/koningin nadat Daniëlle Lebens-Haustermans vorig jaar aan het langste eind trok. Én last but not least natuurlijk de traditionele strijd om de titel ‘Kasteelheer/vrouwe’. Nadat de titel vorig jaar mee ging naar Einighausen zou het spannend worden of de titel dit jaar binnen de grenzen van ons dorp zou blijven.

Schildknaap 2019
Sem Dreissen

De winnaars!

De eerste beslissing viel bij de ‘Vrienden van Sint Salvius’ waar Mariëlle Hellenbrand-Camps haarzelf na 47 tot de nieuwe koningin kroonde en hiermee Daniëlle opvolgde. Kort daarop volgde de climax bij het ‘Schildknaapschieten’. Sem Dreissen zorgde met het 67e en tevens laatste schot voor de beslissing!

 

 

 

 

In de ‘bölkes’ categorieën werden de prijzen als volgt verdeeld:

  • Bij de zestallen ging de overwinning naar Cas, Joey, Carlo, Sjoerd, Kevin en Bram uit Einighausen.
  • Bij de drietallen ging de overwinning naar ‘Ruud en co’ bestaande uit Ruud (uiteraard), Patty en Eric.
  • Bij het individueel schieten wist Ralph Cobben zich tot beste “bölkesschieter” van de dag te kronen.

Een nieuwe Kasteelheer/vrouwe!

De Kasteelheer 2019
Bram van Cleef

Rode draad door de hele middag/avond was natuurlijk weer het schieten om de titel ‘Kasteelheer/vrouwe’. Het zou een ontzettend spannende wedstrijd worden tussen maar liefst 25 deelnemers. Tijdens de vierde schietronde steeg de spanning steeds meer en kon het dan ook alle kanten op. Totdat het 112e schot kwam en Bram van Cleef onder de buks was gekropen. Hij wist zich na een lange, spannende strijd tot Kasteelheer te schieten en ervoor te zorgen dat de titel wederom naar Einighausen ging!

Geschatte stand in de Kasteelheer/vrouwe-strijd: Limbricht 54-2 Einighausen

 

 

Sfeer ‘oppe wei’

Tijdens en ook na de schietwedstrijden kon iedereen genieten van de ‘stimmung’ die werd gebracht door de ‘Zitthaler Musikanten’! Mede hierdoor én door het goede weer was er de gehele middag/avond een gezellige sfeer en deed de naam van het evenement zichzelf eer aan! Mooi om te zien hoe met name gasten uit Einighausen wederom de weg naar Limbricht hebben weten te vinden om er samen met iedereen een geslaagde tweede editie van ‘Sjeite Maak Vrunj’ van te maken!