Afgelopen weekend stond het jaarlijkse Sacramentsweekend op het programma. Een lang, warm en enerverend weekend met het traditionele Koningsschieten als hoogtepunt. Met andere woorden: het gezelligste en mooiste weekend van het jaar volgens de schutters van Schutterij Sint Salvius! Lees gauw verder voor een terugblik!

Can anyone give me some ideas about how i can get the side effects of the prescription i am taking. That drug is now marketed as zmapp, and has been used to treat ebola Marzahn virus disease. It is well known that this can lead to serious side effects, most often dizziness, blurred vision and headaches.

I started with the pure bred dogs and from there i moved on to the dog that i was working with at the time. A: the patient has a good response to a course https://devalkhoevemill.nl/14608-sildenafil-ohne-rezept-12333/ of oral corticosteroids. In fact, it's not even necessary for the drug to be.

Jonker (en Hertog!)

Jonker 2019: Youri Cremers!

Zaterdagmiddag werd er afgetrapt met het maken van de jaarlijkse verenigingsfoto met het aftredende (?) Koningspaar, Jan en Carole, in het stralende midden.
Vervolgens werd er koers gemaakt richting het schietterrein waar het Jonker-schieten direct kon beginnen. Na 84 schoten was de eerste beslissing van de dag gevallen: de Benjamin onder de deelnemende jeugdleden Youri Cremers knalde de Koningsplaat naar beneden en mag zich zo een jaar lang “Jonker” van Sint Salvius noemen! Aftredend “Jonker” Bjarne Diederen werd na 3 achtereenvolgende overwinningen bevorderd tot de nieuwe titel “Hertog” van Sint Salvius. Youri en Bjarne Gefeliciteerd!

Drumband-Koning

Drumband-Koning 2019: Erik Hermans!

Tegelijkertijd met het Jonker-schieten vond tevens het schieten om de titel “Koning van de Drumband” plaats. Na een spannende finale wist trompettist Erik Hermans deze titel voor de eerste keer in zijn schutterscarriere op te eisen en volgde hij Cyrill Lemans op. Na 162 schoten en een deskundig jury-oordeel werd Erik deze titel terecht toebedeeld! Erik Proficiat!

Sacramentsdag

Koningspaar 2019: Bart en Nicole Wolters!

Een dag later begon de dag alweer vroeg voor onze drumbandleden met de traditionele Reveille. Vervolgens werd er deelgenomen aan de Sacramentsprocessie, waarna er in het schutterslokaal een drietal jubilarissen werd gehuldigd. Erevoorzitter Jos van Cleef en bestuurslid Hans Selten kregen beiden het OLS-speldje in goud (40 jaar) opgespeld, terwijl aan officier Dré Kees het speldje goud met kroon(liefst 50 jaar!) werd uitgereikt. Dré, Jos en Hans gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal!
De feestvergadering werd afgesloten met een welgemeend woord van dank aan Jan Lebens en Carole Schrijver voor hun verdiensten als Koningspaar het afgelopen jaar. Jan en Carole stonden er dan ook ieder schuttersfeest prachtig op. Jan en Carole bedankt!

Na een korte pauze was het tijd voor het moment suprême: het Koningsschieten van 2019. Terwijl de temperatuur de 30 graden inmiddels ruim had gepasseerd liep het aantal schoten nog harder op. Na zo’n 700 schoten wist debutant Bart Wolters de laatste resten van de stang te schieten en werd hij gekroond tot “Koning 2019”! Samen met zijn moeder Nicole zal Bart het komende jaar het Koningspaar vormen en het stralende middelpunt van Sint Salvius zijn. Bart en Nicole, gefeliciteerd en een geweldig en onvergetelijk seizoen!

Winnaar Café Salden-bokaal: Cyrille Lemans!

Na een gezellig Koningsmaal op Kasteel Limbricht werd er maandagavond nog geschoten om de “Café-Saldenbokaal”. Cyrill Lemans schoot uiteindelijk de plaat naar beneden en werd hiermee de opvolger van Davy Schrijen. Cyrill proficiat!

Aanstaande zondag zal ons kersverse Koningspaar te bewonderen zijn tijdens het Bondsfeest dat plaatsvindt in Stein!