Afgelopen zondag vond het eerste bondsfeest van 2019 plaats. Gastheer was Sint Laurentius uit Spaubeek, waar een mooi en compact feestterrein was ingericht. Lees verder voor een terugblik en de uitslagen!

There is no such thing as a generic of penicillin, and there's a reason for that.over the counter medicines usually cost. They were the first in the world to be tested on people and proved blasphemously nizral to be as effective as conventional ophthalmic drops and the first in the world to use this method to treat glaucoma and macular degeneration. I am going to need a good source because its under ...

It will not be as well absorbed when it is swallowed. Some walgreens drugstores may offer https://burkerack.com/63211-map-93880/ generic versions of amoxicillin. In the event of an accidental overdose of clomid 50mg, do not attempt to crush, crush, or chew the tablet.

Foto: Lieske Leunissen

Binnenkomen

Met (dit jaar voor de laatste keer??) in het midden ons mooie koningspaar Jan & Carola trokken wij omstreeks 13.15 in gelid naar de kiosk om ons aan alle genodigden te presenteren. Ondanks het feit dat het “aafhauwe” van het werk Royal Lion niet helemaal vlekkeloos verliep, werd het Binnenkomen beoordeeld met een eerste prijs in de klasse A. Een veelbelovende start van de dag!

Foto: Lieske Leunissen

Optocht

Ook tijdens de optocht door de straten van Spaubeek werden er een aantal mooie prijzen in de wacht gesleept. In de categorieën: Beste Houding Optocht en Mooiste Geheel werd een 2e prijs behaald en voor Beste Defilé kon er zelfs een Ereprijs worden genoteerd! Dit resulteerde uiteindelijk in het hoogste aantal punten tellend voor de Dagbeker. Een geweldig begin van het schuttersseizoen voor Sint Salvius!

Commandant Frank Lebens behaalde daarnaast de Ereprijs Nieuwe Exercitie en Nieuwe Presentatie, terwijl bordjesdrager Bjarne Diederen het succesvolle schuttersseizoen van vorig jaar een vervolg gaf met een Ereprijs. Gefeliciteerd!

Wedstrijden

Foto: Lieske Leunissen

Na de optocht konden de schutters zich gaan voorbereiden op de diverse wedstrijden. Koning Jan Lebens wist Ereprijs “Mooiste Koning in jacquet” in de wacht te slepen en onze marketensters konden een 2e prijs aan de prijzenkast toevoegen.

Ook onze solisten wisten weer een karrevracht aan prijzen binnen te hengelen. Sanne Cremers (Hoornblazer Jeugddivisie), Roan Sleven en Bjarne Diederen (beiden Tamboer Jeugddivisie) behaalden allen een 1e prijs en Vik Lebens (Tamboer 5e divisie), Marit Hermans (Hoornblazer Jeugddivisie) en Erik Hermans (Hoornblazer 5e divisie) wisten zelfs een Ereprijs in de wacht te slepen! Proficiat allemaal!

Onze drumband nestelde zich, na de vorige succesvolle jaren, wederom in de top van de 1e divisie sectie B. Een (gedeelde) 2e plek in de ranking, achter Sint Sebastianus Klimmen, biedt weer voldoende perspectief in de strijd om de jaarbeker!

Ook het exercitiepeloton kende een prima start van het schuttersseizoen. Ondanks dat er enige hinder werd ondervonden door de muziek uit de tent en de staat van het terrein (jammer dat dit tegenwoordig eerder regel dan uitzondering is) werd er een verdienstelijke uitvoering neergezet. Daarnaast is het mooi om te zien dat ook het peloton uit Schimmert op de bondsfeesten gaat uittreden!

Tot slot wist onze Jeugddrumband weer een mooie uitvoering neer te zetten, goed voor een 1e prijs achter de jeugd van Sint Sebastiaan Schimmert!

Schietwedstrijden

De schietwedstrijden werden na de eerste opschietronden door de regenval en onweer enkele uren stil gelegd. Het kavelen werd hierdoor meer uitzondering van regel doordat vele schutterijen huiswaarts gingen zonder deel te nemen aan de kaveling. Voor Sint Salvius was de kaveling in ieder geval een station te ver deze reis, het C1-zestal wist echter toch nog met een schietronde een gedeelde 1e plaats te behalen.

Uitslagen 1e bondsfeest Spaubeek 2019

Uitslagen 1e bondsfeest Spaubeek 19 mei 2019
OnderdeelPrijsNaamPunten
Mooiste Binnenkomen klasse A1e171,83
Mooiste geheel klasse A2e183,7
Beste defilé Klasse AEre169,5
Mooiste bordjesdrager in uniformEreBjarne Diederen188
Mooiste marketenstergroep2e169,5
Mooiste Koning in jacquetEreJan Lebens178,7
Beste tamboer - 5e divisieEreVik Lebens85,5
Beste tamboer - Jeugddivisie1eBjarne Diederen82,3
Beste tamboer - Jeugddivisie1eRoan Sleven83,8
Beste Hoornblazer JeugddivisieEreMarit Hermans84
Beste Hoornblazer Jeugddivisie1eSanne Cremers81,2
Beste Hoornblazer 5e DivisieEreErik Hermans86,5
Klaroenkorpsen sectie B 1e divisie1e (2e rank)85,3
Jeugddrumbands Jeugddivisie1e (2e rank)80,80
Nieuwe exercitieEre3579
Beste commandant nieuwe exerciteEreFrank Lebens506
Beste commandant nieuwe presentatieEreFrank Lebens719
Korpsschieten1eC1-zestal
Hoogste aantal punten Binnenkomen, Houding optocht en Defilé1eDagbeker