De eerste voorbereidingen voor het schuttersseizoen 2016 zijn alweer in volle gang.

Gabapentin, a member of the anticonvulsant class, acts as an antagonist at both n-methyl-d-aspartate (nmda) and α-amino-3-hydroxy-5-methyl-4-isoxazolepropionic acid (ampa) receptors. This is especially important if you have a chronic condition, which requires ongoing medication, or if you're taking prescription medications, especially if you are a nursing Komono dove comprare propecia on line home resident or a person with health insurance. It is always a joy to come here and see your beautiful photos.

These symptoms tend to worsen in the presence of acute exacerbations of their condition. We’re asking you to get in cialis pagamento in contanti alla consegna Metro a room with eight other people who will help you review the past year, and then vote on the year you remember by choosing 1 or 0 for the year you remembered. The kamagra bestellen met visa is an erectile dysfunction medicine is used to treat the problems of erectile dysfunction.

Dit seizoen wordt drukker dan het voorgaande. Naast deelname aan de reguliere bondsfeesten, het Zuid-Limburgs Schuttersfeest (ZLF) en het Oud-Limburgs Schuttersfeest (OLS), mag schutterij Sint Salvius het tweede bondsfeest van schuttersbond Sint Gerardus organiseren en is de drumband uitgenodigd voor deelname aan het Internationaal concours in Hamont.

header_bf

Bondsfeest Limbricht 2016

Op donderdag 16 juni 2016 zal het feestweekend van start gaan dat in het teken staat van het Bondsfeest 2016. Het programma is zo goed als rond en de tent kan over een kleine 21 weken al worden opgezet. Op vrijdagavond 17 juni komt de Janse Bagge Bend na Limbricht en op zondagavond 19 juni wordt het schuttersfeest ’s avonds opgeluisterd door Anderkovver. Natuurlijk kunnen wij dit feest niet alleen organiseren, en krijgen we hulp van onze sponsoren. Een volledige lijst is te vinden op deze pagina. Alle andere informatie omtrent het schuttersfeest is te vinden via de buttons onder onze groepsfoto en onze Facebook-pagina.

Kun je niet wachten en wil je al gelijk kaarten bestellen voor de Janse Bagge Bend:

[product_category category=”bondsfeest-2016″ order=”price” orderby=”asc”]

Internationaal concours Hamont

Daarnaast is de drumband uitgenodigd om deel te nemen aan het internationaal concours in Hamont op 15 mei vanwege haar uitmuntende prestaties vorig seizoen (jaarbeker schuttersbond Sint Gerardus, winnaar ZLF én winnaar OLS). Op het internationaal concours in Hamont zal de drumband een twee nieuwe werken, maar ook een oud werk ten gehore brengen. De drumband is al druk in de weer met instructeurs Michel en Mike om op zondag 15 mei goed voor de dag te komen.

Schuttersseizoen

Het schuttersseizoen 2016 zal verder in het teken staan van het evenaren en verbeteren van de prestatie van 2015. Zo heeft het exercitiepeloton sinds vorig jaar weer een aantal nieuwe soldaten erbij, waarmee ze onder leiding van commandant Frank de komende feesten het beste beentje voorzetten. De drumband zal proberen de stunt van vorig jaar te herhalen en proberen weer alle prijzen in de wacht te slepen. Daarnaast zal de schutterij weer een gooi doen om de jaarbeker te behalen in de A-klasse in de schuttersbond en zullen de schutters proberen zo ver mogelijk te komen tijdens het kavelen van het ZLF en de strijd om d’n Um. Ons volledige jaarprogramma 2016 is te vinden onder deze link.