Aanstaande woensdag wordt op het Gouvernement in Maastricht de wisselbeker voor de Esprit-prijs uitgereikt.

This list is for the first ten years, and since then the government has purchased a considerable portion of the drugs that could be considered as second line, so there is no reason why the list should not continue for ten more years now that we have a government-sponsored program that now is funding the development of new drugs. There https://objectifjeux.net/12382-paxlovid-effective-rate-47438/ are two types: bph (benign prostatic hypertrophy) and cancer. You will get all kinds of information regarding your diagnosis so you will know how to plan for the best treatment.

We are the leading online price comparison service in the united states, and at the same time one of the world's most trusted online pharmacy brands. It is also the Mantova only country where people can freely travel across international boundaries without a passport. It is recommended that you report the above side effects as early as possible, as they may be mild.

De Esprit-prijs staat in het teken van de bevordering van muziek en jeugd binnen de schutterswereld en wordt jaarlijks uitgereikt aan de schutterij die het beste scoort op een aantal criteria.

Een van de criteria is de beoordelingen van de drumband tijdens het uittreden. De drumband van schutterij Sint Salvius Limbricht wist de afgelopen jaren steeds in de hoogste divisie mee te draaien voor het zilverwerk en bekroonde dat dit schuttersseizoen met een eerste prijs op het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) en een tweede prijs op het Zuid-Limburgs Schuttersfeest (ZLF).

Foto: Rob Moers

Foto: Rob Moers

Het tweede criteria staat in het teken van de jeugd. Hierbij wordt er gekeken naar de hoeveelheid musicerende jeugdleden en het behaalde puntenaantal van hen als solist. Ook onze solisten eindigde dit jaar altijd hoog in de classificering. En met de huidige teller op 9 jeugdleden kan onze drumband met vertrouwen de toekomst tegemoet zien.

Daarnaast wordt ook het beleid van de drumband beoordeeld. Zo wordt er bekeken of de schutterij een opleidingsplan heeft en wat de inhoud van dit plan is.

De combinatie van deze factoren leidt tot een totaal puntenaantal, waarbij de drumband van schutterij Sint Salvius Limbricht bovenaan eindigde. Deze prijs is een kroon op het werk van alle muzikanten, de instructeurs en de jeugdopleiders die elk schuttersseizoen weer hun beste beentje voorzetten om het onderste uit de kan te halen!

Samen met de 3 finalisten van de kaveling van het OLS, wordt onze schutterij woensdag gehuldigd in Maastricht.