Net voor het sluiten van de transfermarkt. Is Davy Schrijen door Schutterij Lambertus Oirsbeek overgenomen van Schutterij Sint Salvius Limbricht.

Niacin is a drug which is used for treating diabetes. After all, the body has a great need for protein, fiber, vitamins, https://bbjetcloud.com/51839-si-puede-comprar-una-viagra-en-la-farmacia-68211/ and minerals. The following article is a special kind of personal experience that was given out by someone who is truly a genius and made possible with what he is going to read within the article at the end.

The reason for the high price of clomid can be the fact that the drug has been around for a long time. When it comes to the use of this product, it is very important for women to understand that it has Vidnoye many benefits. When ordering from an online store you will get a form of delivery in the mail, usually called fedex, ups, or united parcel service.

Prestaties

Davy Schrijen na de afgesloten onderhandelingen!

Het zat er voor de Schutten van Limbricht al enige tijd aan te komen. De prestaties op de diverse bondsfeesten zijn door de concurrentie ook niet onopgemerkt gebleven. Net voordat de transfermarkt werd gesloten, kwamen Tamboer Davy Schrijen en de Schutterij van Oirsbeek tot een overeenkomst.

Overgang

Met de overgang is een onbekend geldbedrag gemoeid. Zeker is dat de overeenkomst voor min. 1 jaar is afgesloten, met een optie tot 3 jaar. Binnen de overeenkomst is tevens een lid van Oirsbeek betrokken. Deze geweerdrager zal komend jaar een stage programma afwerken binnen de Schutterij van Limbricht. De geruchten uit betrouwbare bron melden echter dat deze Schutter waarschijnlijk per direct verhuurd zal worden aan de Schutterij van Amstenrade, hier zijn echter nog geen officiele mededelingen over.

Davy: Deze deal kon ik niet laten lopen, de 2 verenigingen (red: Oirsbeek en Limbricht) zijn al enige tijd (red: na het Bondsfeest van Schinnen) in onderhandeling, en zijn er na het Bondsfeest van Heerlerheide uitgekomen. Met Oirsbeek heb ik een prachtige overeenkomst liggen, waarmee ik me het komende jaar goed kan blijven ontwikkelen. Natuurlijk is het een lastige beslissing geweest, mede door het feit dat ik voorlopig een stap terug zal moeten doen. Ik zie het ook als een stukje ontwikkelingswerk in Oirsbeek.

Zo vader zo zoon

Van onze informatiebron ontvingen we tevens het bericht dat niet alleen Davy naar Oirsbeek vertrekt. In het diepste geheim is blijkbaar een afvaardiging van Oirsbeek in Limbricht op bezoek geweest bij Ger Schrijen (red: Vader van Davy). In Oirsbeek moeten ze gedacht hebben dat al het goede ergens vandaan moet komen. Of deze geruchten kloppen zal zich de komende weken uitwijzen, we ontvingen tevens een iet wat donkere en onscherpe foto. Volgens de informatiebron zou dit Ger moeten zijn, die een aantal geweeroefeningen voor de afvaardiging van Oirsbeek heeft moeten uitvoeren.

Wordt zeker vervolgd!