Afgelopen zondag vond het 2e bondsfeest van de bond “Gerardus” in 2018 plaats bij onze schuttersvrienden van Sint Joseph Sweikhuizen. Onder prima weersomstandigheden kon Sint Salvius na afloop terugkijken op een bijzonder geslaagd feest met een ware prijzenregen! Lees verder voor een terugblik!

If you need to treat an infection of the lower urinary tract it is important to start a course of antibiotics early during your illness or, if you are well, to continue the drug therapy until the infection of the organ has subsided. If you're under https://descolga2.com/contacto/ 18 in the uk, make sure you get approval from a parent or guardian first. The most common side effects associated with prednisone include nausea, headache, low blood pressure, weight gain and skin rashes.

While the story of the film is not based on real events, the story of. In contrast, the inhibition of https://themigrainesurgeryfoundation.org/ t-type ca^2+^ channels by ecce was ∼2-fold weaker (ecce: [fig. The in vivo activity of ivermectin included microfilaricidal activity at a dose of 14 mg/kg but was not microfilaricidal at the lower dose of 7.5 mg/kg.

Dapoxetine hydrochloride tablets 30 mg uses in hindi - dapoxetine (doxepin) is an antidepressive drug used for the treatment of mild to moderate depression in adults, adolescents and children. However, if you have a medical clomid pills over the counter Neelankarai history of heart disease, high blood pressure, or liver disease, you are not a good candidate for this medication. The information supplied here is merely for your information, and the usual side effects are listed.

Muziekwedstrijden

Eventjes na 12 uur werd er vanuit Limbricht vertrokken richting Sweikhuizen, waar de drumband zich direct richting de materiaalwagen begaf. Het uittreden van de drumband stond namelijk al om 13 uur gepland, kort voor het binnenkomen. Na een verdienstelijke uitvoering van de werken “Bahia” (concert) en “Norovi” (marcherend) werd het uittreedterrein verlaten en werd er nieuwsgierig uitgekeken naar de prijsuitreking. De jury beoordeelde de uitvoering met een 1e prijs 85,3 punten (1e plaats), waarmee er een belangrijke zet werd gedaan in het behalen van de jaarbeker in de 1e divisie Sectie B. Ook Tamboer-maitre Rudi Hendriks wist zijn concurrenten achter zich te houden en een ERE-prijs Beste Tamboer-Majoor 1e divisie te behalen. Chapeau!

Aansluitend aan het optreden van de drumband, werd direct onze jeugddrumband de “ring” in gestuurd. Met hun werk “Latins voor drumband” werd er een zeer goede uitvoering neergezet. Waar er één week eerder in Sittard de jeugddrumband van Schimmert nipt de overwinning naar zich toe wist te trekken, waren de rollen deze keer omgedraaid. Met 83 punten werd er een 1e prijs behaald! Na 2 bondsfeesten kan men spreken van een absolute toevoeging van dit onderdeel tijdens een bondsfeest. Het blijft geweldig om te zien hoe beide jeugddrumbands zich vertonen en hoe de jeugd betrokken wordt in de schuttersmuziek!

Solisten

Ook de solisten wisten weer een karrevracht aan prijzen binnen te slepen. Onze trompettistes Sanne Cremers (81,4 punten) en Marit Hermans (81,3 punten) konden beiden een 1e prijs in de jeugddivisie aan hun palmares toevoegen. Ook de tamboers konden terugkijken op prima presentaties. Loeka Diederen (81,6 punten) behaalde een 1e prijs in de 5e divisie terwijl Bjarne Diederen (83,1 punten), Vik Lebens (83 punten) en Roan Sleven (80,3 punten) een 1e prijs in de jeugddivisie behaalden. Baas boven baas in Sweikhuizen was Finn Schaeks, die een ERE-prijs in de jeugddivisie behaalde + promotie naar de 5e divisie (85,1 punten)! Proficiat allen!

Overige wedstrijden

Met liefst 16 man kon het exercitiepeloton omstreeks 17.00 uur aan de oefening beginnen. Voor de eerste keer werd er met rotten van 4 ge-exerceerd en werd het programma, onder leiding van commandant Frank Lebens, doorlopen. Ondanks dat het exercitieterrein direct naast de feesttent lag en er dus behoorlijk wat hinder van de muziek in de feesttent werd ondervonden, kon het peloton terugkijken op een prima oefening. Dit resulteerde uiteindelijk in een ERE-prijs Beste Nieuwe exercitie. Ook commandant Frank Lebens behaalde ERE-prijs Beste Commandant Nieuwe Exercitie en daarnaast ook nog een ERE-prijs Beste Commandant Nieuwe Presentatie!

De bielemannen wisten het resultaat van BF Sittard een goed vervolg te geven. Met 141 punten bleven ze wederom de bielemannen van Klimmen voor en behaalden ze een mooie ERE-prijs. Ook bordjesdrager Bjarne Diederen wist zijn kunststukje van vorige week te herhalen door de ERE-prijs Mooiste bordjesdrager in uniform binnen te slepen (182 punten). Proficiat!

Schietwedstrijd

Nadat er in Sittard op kogelvangers geschoten werd, kon er in Sweikhuizen “gewoon” in de open lucht geschoten worden. Het B-zestal wist uiteindelijk de 4e plaats te behalen, terwijl het C1-zestal de 1e plek wist te bemachtigen. Ook het A-zestal toonde zich sterk in de voorbereiding op het OLS. Voor de 2e maal op rij werd er een (gedeelde) 1e plaats behaald!

Dagbeker!

De winst van de Dagbeker werd met luid gejuich ontvangen!

Nadat alle wedstrijden tot een einde waren gebracht kon men zich gaan opmaken voor de prijsuitreiking. Een 1e prijs Mooiste Binnenkomen, ERE-prijs Beste Houding Optocht en ERE-prijs Beste Défilé zorgden er uiteindelijk voor dat er in Sweikhuizen de dagbeker werd behaald! Dankzij dit resultaat werd de aansluiting gevonden met Sint Lambertus Oirsbeek in de strijd om de jaarbeker in de Klasse A. Ook dit jaar lijkt het weer spannend te worden om de hoogste plaatsen in de eindranking, nadat vorig jaar met 0,02 procent het pleit in het voordeel van Oirsbeek werd beslist.

Al met al kon er worden terug gekeken op een prima “generale” voor het Oud Limburgs Schuttersfeest 2018 volgende week zondag (1 juli) in Raam!

Uitslagen

Uitslagen 2e bondsfeest Sweikhuizen 2018

Uitslagen 2e bondsfeest Sweikhuizen 17 juni 2018
OnderdeelPrijsNaamPunten
Mooiste Binnenkomen klasse A1e173,7
Mooiste geheel klasse A2e180
Beste houding optocht Klasse AEre185
Beste defilé Klasse AEre177
Mooiste bordjesdrager in uniformEreBjarne Diederen182
Mooiste bielemangroepEre141
Beste tamboer - JeugddivisieEreFin Schaeks85,1
Beste tamboer - Jeugddivisie1eVik Lebens83
Beste tamboer - Jeugddivisie1eBjarne Diederen83,1
Beste tamboer - Jeugddivisie1eRoan Sleven80,3
Beste tamboer - 5e divisie1eLoeka Diederen81,6
Beste Hoornblazer Jeugddivisie1eMarit Hermans81,3
Beste Hoornblazer Jeugddivisie1eSanne Cremers81,4
Klaroenkorpsen sectie B 1e divisie1e (1e rank)85,3
Jeugdkorpsen 5e divisie1e83
Beste Tamboer-MajoorEreRudi Hendriks87,2
Nieuwe exercitieEre277
Beste commandant nieuwe exerciteEreFrank Lebens160
Beste commandant nieuwe presentatieEreFrank Lebens751
Korpsschieten1eA-zestal
Korpsschieten4eB-zestal
Korpsschieten1eC-zestal
Hoogste aantal punten Klasse AEre535,7