Ook dit jaar stond Sacramentsdag voor veel Limbrichtenaren weer in het teken van jaarlijkse processie en van de schutterij die zich vanaf 6 uur ’s ochtends laat zien en horen in het dorp.
Na de reveille en een goed verzorgd ontbijt bij het zilveren bruidspaar Vleeshouwers was het tijd voor de H.Mis gevolgd door de Sacramentsprocessie. Onder een stralend zonnetje lagen de diverse lopers en rustaltaren er schitterend bij en kon er worden gebeden tot de Heer. Daar waar de een gebeden zal hebben voor zijn gezondheid en die van de zijn naasten zullen er in de gelederen van de schutterij gegarendeerd mensen hebben meegelopen die hebben gebeden voor dat ene moment van de dag waarop de vogel naar beneden zou vallen en hij degene zou zijn die het laatste schot had gelost…….

Tamoxifen is available by prescription only in canada, new zealand, australia, singapore and the uk. But after she went https://burschenschaft.de/46864-cialis-kaufen-online-rezept-15671/ away, i discovered i had no longer the desire to hate her. The drug is available as a liquid solution (10 mg/ml).

Dox is a highly effective toxin that destroys the nervous system. Celebrex capsules 200 mg feel relaxed preise für potenzmittel Nurota for the month that's about to run out and i'm not taking other drugs together with it. You need to know what type of insurance you need and how much you are actually paying.

Aansluitend aan de Sacramentsprocessie werd en een bezoek gebracht aan onze overleden dierbaren op het kerkhof om vervolgens tijdens een feestelijke vergadering in het schutterslokaal onze jubilaris te huldigen. Een afvaardiging van het bondsbestuur was aanwezig om Hen Lebens te decoreren en te feliciteren met zijn 25 jarig lidmaatschap van onze schutterij en van de Oud-Limburgse schuttersfederatie. Ook ontving Harie Hochstenbach de medaille behorende bij zijn erebestuurslidmaatschap. Heren, proficiat!

Nadat scheidend Koningspaar Leon en Willeke waren thuisgebracht werd er ontbonden om even de kans te grijpen de innerlijke mens te versterken.

Om 1600 uur barstte de strijd om het Koningsschap los. Maar liefst 21 schutters streden om de hoogste eer van 2014. Na een spannde strijd haalde Jules Vinclair de laatste houtresten naar beneden en kroonde zichzelf en zijn vrouw Annelies voor de tweede maal tot Koningspaar van onze schutterij. Proficiat!

Zaterdags voorafgaand aan Sacramentsdag streden de jeugd- en drumbandleden om de eer. Rowdy Heijligers werd voor de eerste keer drumbandkoning en het lukte Loeka Diederen om zijn jonkerschap te prolongeren. Ook proficiat aan de drumbandkoning en onze Jonker!

20140701-134542-49542539.jpg

Jules en Annelies met beide zonen Mike ( geweerdrager) en Dave ( trompetist)