Een ongekend aantal Bondskruizen zijn behaald door de Schutters van Sint Salvius Limbricht.
Nadat er op zaterdag 3 September in belachelijke duisternis op stokken was doorgekaveld, waren er van St. Salvius nog 5 schutters in de strijd. In de A nog 2 schutters (Jack Limpens en Roger Timmers) in de B nog een Schutter (Pascal Dreissen), en in de C nog 2 schutters (Ralph Cobben en Roy Cremers).

Doordat Klimmen (de enige andere overgebleven schutter in de C) niet op een andere dag kon schieten, wordt de C klasse op ons eigen schuttersterrein uitgeschoten. De schutter van Klimmen heeft de eerste prijs gekregen, dus gaan onze C schutters strijden voor de 2e en 3e plaats.

In de B waren in totaal nog 3 schutters over. Na de eerste ronde stokken, viel hier de eerste afvaller te betreuren. In de A waren nog 5 schutters in de strijd. Ook hier vielen er in de eerste paar ronden een aantal afvallers te noteren. Het werd al snel duidelijk dat ook binnen de A 2 kruizen richting Limbricht zouden gaan, omdat er op een gegeven moment nog maar 3 personen over waren.

In de B werd het na een aantal ronden stokken, onrustig. De schutter van Merkelbeek had gemist, dus kan ook hier de 1e plaats behaald worden. Dit gebeurde dan ook, Pascal Dreissen wist koelbloedig de laatste 3 stokken af te schieten, en behaalde hiermee het ere-kruis van de Bond St. Gerardus.

In de A werd er driftig doorgeschoten, totdat er een misser genoteerd werd voor alweer een schutter uit Merkelbeek. Hier waren nu nog maar 2 schutters over (Jack Limpens en Roger Timmers). Na een aantal ronden verder liet Roger Timmers echter een stokje staan, zodat Jack Limpens voor de 2e keer in zijn Schuttersloopbaan een ere-kruis kon behalen. Dit gebeurde ook, Jack Limpens schoot de 3 stokken eveneens koelbloedig omlaag en kroonde zichzelf hiermee weer tot beste schutter Klasse A van de Bond St Gerardus.

Uitslagen:

Klasse A
1 Jack Limpens (Limbricht)
2 Roger Timmers (Limbricht)
3 ??? (Merkelbeek)
Klasse B
1 Pascal Dreissen (Limbricht)
2 ?? (Merkelbeek)
3 ??? (Stein)
Klasse C
1 ??? (Klimmen)
2 Roy Cremers (Limbricht)
3 Ralph Cobben (Limbricht)