Rabobank Clubkas Campagne gaat vandaag van start!

Rabobank Westelijke Mijnstreek steunt ook dit jaar het verenigingsleven met de Rabobank Clubkas Campagne. De actie start VANDAAG en loopt t/m woensdag 23 mei. Tijdens de campagne mogen leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen.

Ook onze schutterij doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Iedere stem is daarbij geld waard. Want voor iedere uitgebrachte stem ontvangt onze schutterij van de Rabobank een bijdrage voor onze verenigingskas.  

Wellicht ben jij lid van Rabobank Westelijke Mijnstreek of ken jij iemand in jouw omgeving die lid is van de Rabobank. Het is voor onze vereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zodoende veel stemmen voor onze vereniging te vergaren. Hoewel onze vereniging draait op vrijwilligers kunnen dit geld goed gebruiken voor alle benodigdheden en activiteiten binnen onze schutterij. Denk hierbij aan de aanschaf of reparatie van nieuwe instrumenten, uniformen of lood voor het gieten van kogels.

Alle leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek vanaf 18 jaar ontvangen voor de stemperiode een brief en unieke inlogcode. Elk lid krijgt 5 stemmen die verdeeld kunnen worden over diverse verenigingen, waarbij men maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging mag uitbrengen. Dit stemmen kan op de speciale website www.spekjouwclub.nl

Graag willen wij je vragen om 2 stemmen te gunnen aan onze Schutterij Sint Salvius Limbricht en hiermee onze vereniging te steunen!

Namens alle leden van Schutterij Sint Salvius alvast hartelijk dank voor je stemmen!