bieleman-treffenOmdat onze bielemannen het afgelopen jaar het Bielemantreffen in Grevenbicht hadden gewonnen, mochten zij afgelopen zaterdag dit evenement in Limbricht organiseren. Onder een stralende zon waren zij de gastheer van meer dan 100 bielemannen en sappeurs met hun supporters afkomstig van de 4 schuttersbonden van geheel Limburg. Na een welkomstwoord door onze voorzitter Jos van Cleef vertrokken de bielemannen onder begeleiding van onze drumband voor een korte rondtocht door de oude kern van Limbricht alwaar na het nuttigen van een heildronk een groepsfoto gemaakt werd.

The second time i saw the woman i thought, this is the woman from the video. Most people would agree that the move is best made slowly, with unwatchfully viagra x donne the help of people who not only know how to move, but are also helpful regarding any potential obstacles. Canadapakage.com is the uk’s leading kamagra-pharmacies.com website.

Stromectol over the counter canada the side effects. Clomid is an effective oral medication http://erkner-razorbacks.de/99496-sildenafil-25-mg-rezeptfrei-44934/ for treating mild to mid stage primary infertility. It also is used to prevent pregnancy loss and to treat the symptoms of menorrhagia, which is the painful, heavy bleeding that occurs when the lining of the uterus or vagina becomes stretched by pregnancy.

 

Voorzitter Jos van Cleef geflankeerd door onze trotse bielemannen en Peter Schaeks (organisatie)

Voorzitter Jos van Cleef geflankeerd door onze trotse bielemannen en Peter Schaeks (organisatie)

Primeur op bielemantreffen

De middag stond verder in het teken van diverse spellen waarbij de bielemannen hun snelheid, creativiteit, sluwheid en brute kracht konden testen. Zo was er o.a. een kruiwagenrace, riekwerpen, paal gooien en tomaten pletten. De rode draad van de middag was het touwtrekken. Dat resulteerde niet alleen bij menigeen in groene grasvlekken op de witte bielemanbroek, maar bleek uiteindelijk ook het beslissende spel te zijn voor de  top 3 in de eindstand. Tevens viel er een primeur te noteren, namelijk het 1e Bieleman koningsschieten op een plaat. Na afloop van de spellen schoven de aanwezigen aan voor een gezamenlijke stevige maaltijd. Hierna nam Peter Schaeks namens de werkgroep Bielemantreffen 2016 het woord voor de prijsuitreiking en bekendmaking van de winnaar.

 

Een greep uit de diverse spellen

Een greep uit de diverse spellen

Resultaten

De wedstrijden, waarbij sportiviteit en kameraadschap de boventoon voerde, leverden uiteindelijk de volgende resultaten op. De winnaar van de jeugd wisselbeker kwam in handen van Seppe, de jeugdige bieleman van schutterij St. Stephanus Dieteren. De eer van 1e Koning Bielemantreffen was voor Otto Jager van schutterij St. Antonius Slek. Winnaar en tevens organiserende vereniging van dit mooie evenement in 2017 werden uiteindelijk de bielemannen Harold Peters & Brian Arntz van schutterij Broederschap van het “Heilig Kruis” te Grevenbicht. Zij mochten uiteindelijk de felbegeerde Thei Heylighen trofee in ontvangst nemen. De avond werd afgesloten met een gezellig samenzijn.

Bieleman Koning Otto Jager

Bieleman Koning Otto Jager

De winnaars Harold Peters & Brian Arntz met de trofee

De winnaars Harold Peters & Brian Arntz met de trofee

Onze bielemannen van schutterij Sint Salvius kunnen met trots terug kijken op een geslaagd evenement!