Davy Schrijen is er als enige in geslaagd om een ere-kruis te behalen tijdens het persoonlijk kampioenschap van Schuttersbond St. Gerardus.

De schutters van Limbricht begonnen om 13 uur in Oirsbeek aan het jaarlijkse kampioenschap. Alleen schutters die hun eerste 3 punten op een bondsfeest hebben behaald mogen deelnemen aan dit kampioenschap.

Davy begon als titelverdediger in de C-klasse, en slaagde erin om ook dit jaar weer een ere-kruis te bemachtigen, dit jaar een andere kleur, maar niettemin een prima prestatie. Een kruis in de C klasse kwam voor Limbricht niet geheel als een verassing gezien de prestatie die onze C-schutters dit jaar ten toon gespreid hebben op de Bondsfeesten. De C schutters slaagden er dit jaar namelijk in om alle 1e prijzen voor zich op te eisen, op het bondsfeest van Oirsbeek na (1e + 3e prijs), slaagden ze er zelfs in om de dubbels op alle bondsfeesten te halen (1e + 2e prijs).

Noemenswaardig zijn verder nog de 8e plaats voor Jos Wenmakers (Titelverdediger in de A-klasse) en een 8e plaats voor Marcel Hermans in de B-Klasse.

Later meer….