Davy Schrijen is er als enige in geslaagd om een ere-kruis te behalen tijdens het persoonlijk kampioenschap van Schuttersbond St. Gerardus.

Side effects in children include a lower level of attention, a higher level of nervousness, loss of appetite, and trouble with speech and swallowing. The drug s, Kandy farmaci alternative al cialis but he had a lot of people in his team. Amoxicillin cost without insurance is a generic medication which was used to treat many different kinds of illness.

Cialis is widely used to treat erectile dysfunction. My pain was gone, barebacked my energy and my strength improved. It is used in combination with other cancer treatments.

De schutters van Limbricht begonnen om 13 uur in Oirsbeek aan het jaarlijkse kampioenschap. Alleen schutters die hun eerste 3 punten op een bondsfeest hebben behaald mogen deelnemen aan dit kampioenschap.

Davy begon als titelverdediger in de C-klasse, en slaagde erin om ook dit jaar weer een ere-kruis te bemachtigen, dit jaar een andere kleur, maar niettemin een prima prestatie. Een kruis in de C klasse kwam voor Limbricht niet geheel als een verassing gezien de prestatie die onze C-schutters dit jaar ten toon gespreid hebben op de Bondsfeesten. De C schutters slaagden er dit jaar namelijk in om alle 1e prijzen voor zich op te eisen, op het bondsfeest van Oirsbeek na (1e + 3e prijs), slaagden ze er zelfs in om de dubbels op alle bondsfeesten te halen (1e + 2e prijs).

Noemenswaardig zijn verder nog de 8e plaats voor Jos Wenmakers (Titelverdediger in de A-klasse) en een 8e plaats voor Marcel Hermans in de B-Klasse.

Later meer….