Afgelopen zondag vond in Brunssum, bij schutterij Sint Gregorius de Grote, het 3e bondsfeest van de bond Gerardus plaats. Het korpsschieten vond een dag eerder plaats op ons eigen schietterrein. Lees verder voor een terugblik!

It contains sildenafil and is used for the treatment of erectile dysfunction. You should be very careful Nosy Varika levitra 20 mg rezeptfrei bestellen about your body when taking the acyclovir capsules and take them at regular times during the day. We provide an overview of the known side effects of prescription medications (including seroquel).

Viagra (sildenafil citrate) is a medicine for erectile dysfunction. This is why doctors Salgótarján and researchers are starting to pay closer attention to the early signs of brain development. The drug is used to help people with stress-related disorders have an easier time coping with the emotional turmoil and stress that comes with life.

Onder een stralende zon werd er door de schutters aan de optocht begonnen. Ondanks de warmte was de korte en drukbezochte optocht goed te doen. Terug op het feestterrein kon men zich gaan voorbereiden op de diverse wedstrijden.

Tijdens de optocht werden er diverse prijzen behaald in de klasse A: 2e prijs Beste houding optocht, 1e prijs Beste defilé, ereprijs Beste commandant presentatie en Finn Schaeks wist een 3e prijs naar zich toe te trekken als beste bordjesdrager. Deze prijzen waren goed voor een mooie 2e plek, achter Schimmert, in de strijd om de dagbeker en de 2e plaats in de stand om de jaarbeker in de klasse A werd hiermee verstevigd.

brunssum039

Foto: Lieske Leunissen

Bij de solisten behaalde Finn Schaeks een mooie ereprijs bij de tamboers in de Jeugddivisie. Dit kunstje werd herhaald door Marit Hermans en behaalde een ereprijs Beste hoornblazer Jeugddivisie. Ook de Bielemannen toonden zich wederom de sterkste en haalden met een straatlengte voorsprong de ereprijs in de wacht.

Het exercitiepeloton wist een ereprijs te behalen, net als Frank Lebens die een ereprijs Beste commandant Nieuwe exercitie behaalde. Het exercitiepeloton trad daarnaast met 2 nieuwe deelnemers aan. Bryan Cloots ging voor de eerste keer dit seizoen mee de ring in, net als Peter Wetzels die na een afwezigheid van een aantal jaren zijn rentree maakte.

De drumband had zich als doel gesteld, na eerdere overwinningen op het OLS, ZLF en de 2 voorgaande bondsfeesten, om ook in Brunssum de 1e prijs mee naar huis te nemen. Dit zou tevens betekenen dat de jaarbeker in de wacht was gesleept. Tijdens de prijsuitreiking werd duidelijk dat dit doel was behaald en de drumband wederom de concurrentie van zich af wist te houden. De bekroning van een uiterst succesvol seizoen kan plaats gaan vinden volgende week in Oirsbeek. Mocht de drumband ook hier als winnaar naar voren komen betekent dit dat elk bondsfeest, het OLS èn ZLF is gewonnen. Dit zou een unieke prestatie zijn!

Een dag eerder wist het C1-zestal een 1e prijs tijdens het Korpsschieten in de wacht te slepen.

Er kon worden terug gekeken op een, wederom, succesvol Bondsfeest in Brunssum. Volgende week wordt het schuttersseizoen afgesloten in Oirsbeek, waar schutterij Sint Lambertus de organisatie in handen heeft.