Op zondag 11 september 2016 organiseert schutterij St.Salvius Limbricht haar jaarlijks terugkerende dorpsschietfestijn.

Iedereen die in staat is een buks te hanteren kan hier een poging doen enkele bölkes van de hark te schieten of zich via het schieten op platen te kronen tot kasteelheer / -vrouw 2016.

De jeugdigen kunnen met de windbuks schieten om de titel schildknaap 2016 en voor de allerkleinsten is ons springkussen dé plek om een leuke middag te beleven.

Schieten kan in verschillende disciplines, te weten:

  • Individueel op bölkes
  • In drietalverband op bölkes ( ongeoefende en geoefende schutters schieten in aparte wedstrijden)
  • In zestalverband op bölkes ( zestallen dienen zich uiterlijk 5 september te hebben aangemeld via dsf@sintsalvius.nl of telefonisch bij het secretariaat)
  • Tijdens de editie van 2015, kroonde Salvian van Cleef zich tot Kasteelheer door winst in de categorie individueel op plaat. Hier wordt geschoten in groepen van 5 personen, degene die de laatste restjes van het plaat afschiet plaatst zich voor de volgende ronde en wie uiteindelijk de laatste restanten van de finaleplaat naar beneden haalt kroont zich zelf tot KASTEELHEER / – VROUWE 2016.
  • Tevens zal er dit jaar een vernieuwende discipline worden geïntroduceerd. Meer info hierover volgt!
image1-1

Kasteelheer 2015 Salvian van Cleef

De zestalwedstrijd begint om 13.30 uur, overige wedstrijdonderdelen beginnen omstreeks 14.00 uur. Uiteraard vindt e.e.a. plaats op ons schietterrein gelegen aan de achterzijde van kasteel Limbricht.

Wedstrijdreglementen zijn op te vragen bij het secretariaat.