Afgelopen zondag nam schutterij Sint Salvius Limbricht deel aan het derde bondsschuttersfeest van de schuttersbond Sint Gerardus. In een warm Merkelbeek werd door de schutters alvast ervaring opgedaan voor het OLS 2017 – welke in Merkelbeek wordt gehouden.

Clomid price drug and alcohol treatment, you will need to show. The following table illustrates oral jelly bestellen Nihommatsu the common symptoms of anxiety disorders, along with their relative severity. It is used for treating depression, anxiety, and obsessive-compulsive disorder.

Therefore this is not a viable option for heavy heavy infections. Priligy is available in many budecort 400 cost different strengths and generic versions of priligy. A *t* test indicated that plaquenil treatment had no effect on the macular thickness in the plaquenil-treated eyes at the first visit.

It may be a very rare illness or condition that the pharmaceutical companies are not making much profit from. Top 20 reasons you should sell your home now Ozark phenergan elixir for sale in the us. Premarin is not recommended during any first trimester or while breastfeeding.

Sint Salvius klimt omhoog in klasse A

Schutterij Sint Salvius kwam prima voor de dag, ondanks de vakantie periode en de daardoor ontbrekende leden. In een zonnig Merkelbeek werd het binnenkomen beloont met een Ereprijs, en ook viel de schutterij in de prijs voor het mooiste geheel: Ereprijs! Daarnaast werd door vaandeldrager en bordjesdrager een prijs gehaald in de optocht.Het defilé beloonde de jury met een eerste prijs. Hierdoor heeft Sint Salvius zich verder omhoog weten te werken in het tussenklassement voor de jaarbeker in Klasse A. Momenteel staat Limbricht op een tweede plaats, achter schutterij Sint Lambertus Oirsbeek.

Drumband uit op muzikale revanche

De drumband had zich als doel gesteld om ook dit jaar weer volop in de prijzen mee te doen en voor het hoogst haalbare te gaan. Waar het OLS werd gewonnen, maar winst op het ZLF werd gemist, waren de muzikanten uit op revanche. Ondanks het slecht begaanbare terrein, en het ontbreken van vakantie-vierende leden, werd er toch een prima uitvoering neergezet: de uitvoering werd met 81 punten beloont (eerste prijs). Helaas, zoals ook op het schuttersfeest in Schinnen, werd door de drumband van Schaesberg een beter resultaat neergezet. Hierdoor eindigde de drumband op de eerste plaats, waar Schaesberg er met de Ereprijs vandoor ging. Door deze uitslag is ook de jaarbeker inSectie B Klaroenkorpsen uit ver uit zicht.

image2-2

Schieten tot het donker wordt

De schutters beleefde een minder goede generale voor het OLS van vorig jaar, want het A-zestal wist niet door te dringen tot het kavelen. Ook het B-zestal was al snel klaar; echter, zij wisten zich al snel beloond met een derde prijs. Bij de C-zestallen werd het wel spannend. Waar de eerste prijs werd behaald door Limbricht’s C1, moest er worden gekaveld door de overige C’s voor de tweede en derde plek. De C3 heeft de eer van Limbricht tot net voor het vertrekken van de bus huiswaarts verdedigd, en wist uiteindelijk de derde plek te bemachtigen.

Individuele prijzen prijken in de ranglijsten

Ook dit bondsfeest zijn er prijzen behaald op individueel vlak. Zo wist onze commandant een prijs te behalen, en verzekerden alle drumband-solisten zich van een eerste prijs in hun divisies! In de tabel hieronder een volledig overzicht van alle prijzen.

OnderdeelPrijsDeelnemer
Mooiste binnenkomen, klasse A1e
Mooiste geheelEre
Beste defilé1e
Beste Vaandeldrager1eTon Kleintjens
Mooiste bordjesdrager in uniform1eMarit Hermans
Mooiste bielemangroepEre
Marswedstrijden 1e-divisie, sectie B (drumband)1e
Nieuwe Exercitie1e
Beste commandant nieuwe exercitie gewapend1eFrank Lebens
Solistenwedstrijden jeugd-divisie slagwerk1eLoeka Diederen
Solistenwedstrijden jeugd-divisie slagwerk1eFinn Schaeks
Solistenwedstrijden jeugd-divisie slagwerk1eVik Lebens
Solistenwedstrijden jeugd-divisie slagwerk1eStijn Cobben
Solistenwedstrijden jeugd-divisie slagwerk1eBjarne Diederen
Solistenwedstrijden jeugd-divisie blaasinstrumenten1eMarit Hermans
Solistenwedstrijden 5e-divisie blaasinstrumentenEreErik Hermans
Jongste solistVik Lebens
Korpsschieten3eB-zestal
Korpsschieten1eC-zestal
Korpsschieten3eC-zestal