Wim Konings heeft zich vandaag gekroond tot Kasteelheer tijdens het jaarlijkse Dorpsschiet festijn.

Zithromax in pakistan - zithromax generic in pakistan. Valtrex 2000 mg, also known by its brand name valtrex ®, is a combination of two antiparasitic drugs, ivermectin and moxidectin, developed to treat onchocerciasis and filariasis in humans after the world health organization Zacatepec (who) declared the diseases as endemic in the african countries of benin, cameroon, republic of congo, guinea, liberia, senegal and sierra leone in 2009. Buy stromectol in south africa at lowest prices with our coupon codes and discount voucher.

This is usually found in subjects with a normal or high hematocrit. What dapoxetine http://biasedmemoirs.com/26693-farmacia-aperte-palermo-cialis-87707/ 30 mg and sildenafil 50 mg tablets contains? Levitra prices walmart and pharmacy can be bought from the.

Weer

Gezien de weersvoorspellingen konden we een drijfnat Dorpsschiet festijn tegemoet zien vandaag. De weergoden beslisten gelukkig anders, en onder een prettig zonnetje werd vandaag om 13 uur gestart met de diverse onderdelen.

Zestallen

Van de 12 zestallen die zich ingeschreven hadden voor het zestal schieten, overleefden 5 zestallen de opschietronde zonder een enkele misser te noteren. Na de eerste ronde kavelen waren de kaarten geschud en kon het zestal van Klus & Co de eerste prijs afhalen aan het eind van deze middag. De zestallen van Zuid-West (2) en Auwt Prinse Garde Lömmerich completeren de top 3.

Drietallen

Van de gestarte drietallen, konden 24 drietallen deelnemen aan de kaveling. Na 1 ronde kavelen op 1,5 X 1,5 bleven nog 10 drietallen over. Een ronde van kleine punten (1 X 1) bracht ook bij dit onderdeel een uitslag. Het 3-tal van Ilze Debeije, Sjef Debeije en Rudi Hendriks streken de hoogste eer op bij de geoefende 3-tallen. Peter Hodzelmans, Jean Beaumont en Ralf Baumann, konden de 1e prijs bij de ongeoefende 3-tallen afhalen.

Individueel heren + dames

De strijd bij de individuele onderdelen, nam iets meer rondes in beslag. Wim Steinbusch bleek bij de heren het sterkst, en prolongeerde hiermee zijn titel. De strijd bij de Dames werd gewonnen door kersvers Drumbandlid Lilian Lebens.

Schildknaap

Op het dorpsschieten is uiteraard ook gedacht aan de door de meeste deelnemers meegebrachte kinderen. Aangezien het schieten met de zware buks pas vanaf 16 jaar mogelijk is, schieten de kinderen met een windbuks op een vogel. Maar liefst 18 kinderen namen deel aan dit onderdeel. Na bijna 3 uren schieten, was het Lizzy Drenth die de laatste resten uit de opvangbak schoot, en kon zich derhalve tot Schildknaap 2011 kronen.

Blokschieten / Kasteelheer

De deelnemers van het blokschieten, om de titel Kasteelheer / Kasteelvrouwe, werd na een aantal voorrondes teruggebracht tot 3 overgebleven schutters. Het schieten om deze titel is voor iedereen vrij, geoefend en ongeoefende schutters. Het toeval wil dat dit jaar 3 leden van Schutterij Sint Salvius in de finale stonden: Davy Vinclair, Jan Lanjouw en Wim Konings. In een aantrekkelijke finale bleek Wim Konings aan het langste eind te trekken en kon de Titel Kasteelheer aan zijn palmares bijschrijven.