Na het vogelschieten werd er afgelopen weekend in de schuttersbond afgetrapt met het eerste schuttersfeest te Schinnen. In een benauwd en warm Schinnen werd er door de schutterij weer een worp gedaan naar de verschillende prijzen.

Prednisolone 5mg, buy prednisolone 5mg, buy prednisolone 5mg, prednisolone 5mg. Please note that we have already sold this product to other customers and they may have a Zhaoqing different opinion than yours. But people read the post and saw myself as one of the real deal.

You should take your antivert at the same time each. The buy doxt sl 100 online in india of the other two were never paxlovid cost nhs found, the same way the police found the bodies of the three people killed in the attack. We are a team of people that can help you find a product, solution or idea for your project.

Voor koning Math en zijn koniging Milou was het de eerste keer dat ze er opuit trokken als koningspaar. Daarnaast had de schutterij zich aangesterkt met nieuwe jeugdleden en geweerdragers.

Klasse A

Ondanks het warme weer werd er door Sint Salvius verdienstelijk gescoord op de onderdelen die meetellen in het algeheel klassement voor de jaarbeker (mooiste binnenkomen, mooiste geheel, beste defilé en beste houding optocht).

 

Zo werd er een tweede prijs behaald voor het Mooiste Geheel en een tweede prijs voor Beste Houding Optocht. Voor Beste Defilé werd een Ere prijs behaald en ook Vaandeldrager Ton Kleintjens viel in de prijzen (3e prijs na loting). Het defilé is in onderstaande video te bekijken. Helaas waren deze prijzen niet toereikend voor de dagbeker.

Middenklassering bij korpsschieten

Limbricht vaardigde 5 zestallen af in de strijd bij het korpsschieten. Na de eerste ronde waren het A-zestal, B-zestal en C1-zestal nog over om verder te kavelen op kleine bölkes. Waar het C1-zestal al na twee ronde klaar was en een tweede prijs in de wacht sleepte, moesten het A- en B-zestal aardig aan de bak om in de prijzen te vallen. Na enkele kavelrondes van het B-zestal, waren het de schutters van het A-zestal die door moesten kavelen tot even na negen. Uiteindelijk behaalde beide zestallen een vierde prijs.

Drumband eindigt derde

Voor de drumband waren de verwachtingen hoog gespannen na het topseizoen van vorig jaar. Twee nieuwe werken – Calling en Popularis – werden ter gehore gebracht aan de jury. De jurycommentaren waren goedgezind wat resulteerde in een 1e prijs met lof der jury in punten. De behaalde beoordeling was echter te laag om ook een eerste prijs te bemachtigen in rangorde. Amstenrade en Schaesberg bleven onze drumband voor met een verschil van 2 punten.

Exercitiepeloton presteert naar behoren

Het exercitiepeloton, onder leiding van commandant Frank Lebens, trad zondag aan als enige in hun klasse. Ondanks het erg hobbelige, ongemaaide veld wist het exercitiepeloton zich goed staande te houden (letterlijk én figuurlijk). Commandant Frank Lebens behaalde een eerste prijs en ook het peleton was goed voor een eerste prijs.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst..!

De jeugdleden kunnen terugkijken op topprestaties in Schinnen. Slagwerkers Finn Schaeks, Loeka en Bjarne Diederen, Stijn Cobben en Vik Lebens behaalden allen een eerste prijs voor hun uittreden in de Jeugd-divisie slagwerk. Trompettiste Marit Hermans deed hetzelfde in de Jeugd-divisie blaaswerk. Erik Hermans was gisteren goed voor een Ere prijs in de 5e-divisie blaaswerk. Marit viel dubbel in de prijzen, want bij haar eerste bondsfeest als bordjesdrager viel ze meteen in de prijzen: eerste prijs.

 

Voorbereiding Bondsfeest Limbricht

Met de terugreis vanuit Schinnen werd de laatste week aan voorbereiding ingeluidt voor het Bondsfeest in Limbricht. In het weekend van vrijdag 17 juni en zondag 19 juni valt schutterij Sint Salvius de beurt te deel om het tweede schuttersfeest in de schuttersbond Sint Gerardus te organiseren.

 

Kijk hieronder voor een volledig overzicht van de prijzen:

OnderdeelPrijsDeelnemer
Beste houding optocht, klasse A2e
Mooiste geheel2e
Beste defiléEre
Beste Vaandeldrager3e prijs (na loting)Ton Kleintjens
Beste bordjesdrager in uniform1eMarit Hermans
Marswedstrijden 1e-divisie, sectie B (drumband)3e (met lof der jury)
Beste tamboer-majoor 1e-divisie2eRudi Hendriks
Nieuwe Exercitie1e
Beste commandant nieuwe exercitie gewapend1eFrank Lebens
Solistenwedstrijden jeugd-divisie slagwerk1eFinn Schaeks
Solistenwedstrijden jeugd-divisie slagwerk1eLoeka Diederen
Solistenwedstrijden jeugd-divisie slagwerk1eBjarne Diederen
Solistenwedstrijden jeugd-divisie slagwerk1eStijn Cobben
Solistenwedstrijden jeugd-divisie slagwerk1eVik Lebens
Solistenwedstrijden jeugd-divisie blaasinstrumenten1eMarit Hermans
Solistenwedstrijden 5e-divisie blaasinstrumentenEreErik Hermans
Korpsschieten4eA-zestal
Korpsschieten4eB-zestal
Korpsschieten2eC-zestal