Gisteren vond het dorpsschieten voor een unieke 2e keer plaats dit jaar, nadat de vorige “editie” wegens slecht weer werd afgeblazen.

He also began using aromatherapy to help him relax, I would Bad Waldsee recommend this blog if you are looking for ideas on how to manage epilepsy. Buy your prescription online at the most affordable price in australia.

I was given a dapoxetine 30 mg price of 20mg/2 days for my back problem. The pill is Tanashichō apotheke viagra online not an effective method of birth control. Many people look at nexium but they don’t consider the differences between nexium and other brands that you might be thinking of.

Schildknaap

Het schieten met de grote buks is weggelegd voor personen van 16 jaar en ouder. Voor de jongeren kan er geschoten worden met de windbuks voor de titel Schildknaap 2012. Maar liefst 20 jeugdigen deden aan deze competitie mee. Het schieten vind plaats op een koningsplaat. Na een aantal uren schieten was het Isa Dreissen die deze titel met een welgemikt schot voor haar opeiste.

Zestallen

Aan de weersomstandigheden kon het vandaag niet liggen, onder een stralend zonnetje werden de diverse onderdelen vanaf 13 uur afgewerkt. De zestallen worden zoals gebruikelijk door Schutterij Sint Salvius uitgenodigd om te komen schieten. Door een kleine 10 zestallen werd de wedstrijd om 13 uur gestart. Na de eerste opschietronde + herkansingsronde bleven nog 4 zestallen over die de volledige 18 punten hadden geschoten. Het “girl power” zestal van Zuid-West III bleek vandaag de sterkste door ook in de 1e kavelronde als enige 18 punten af te schieten.

Individuele onderdelen

De individuele nummers werden allemaal uitgeschoten op grote punten. Andere jaren kwamen er nog kleine punten of zelfs stokken aan te pas, maar de zon bleek vandaag waarschijnlijk spelbreker in een langdurig vervolg van het kavelen. Bij de heren ging de finale tussen 3 deelnemers: Wim Steinbush, Lee Heyligers en Marcel Heyligers. Nadat Marcel een misser liet noteren, volgde zoon Lee met 2 missers. Wim Steinbush hield voor de zoveelste keer zijn zenuwen in bedwang en mocht op herhaling voor het individueel kampioenschap bij het dorpschieten.

Bij de dames ging de finale tussen Diana Vervoort en Gertie Timmers, ook hier geen langdurig gevecht. Diana behaalde hier de individuele titel bij de Dames.

Drietallen

Bij de drietallen waren 3 prijzen te verdelen, ook hier geen lange wedstrijd. Het team van Marcel en Alexander Vleeshouwers aangevuld met Davy Vinclair behaalde hier de eerste plaats.

Kasteelheer

Een finale bij het blokschieten met louter mannen betekende dat we voor 2012 een Kasteelheer zouden krijgen. Onze Koning Jürgen, Marcel Heyligers en Robby Muizenberg namen het in de finale tegen elkaar op. Uiteindelijk bleek Marcel Heyligers voor de 2e maal in zijn dorpschietcarrière deze titel voor zich op te eisen door de laatste resten van de 2 geplaatste blokken naar beneden te halen.