Aanstaande zondag zal in Limbricht weer de jaarlijkse sacrementsprocessie plaats vinden. Voor Limbricht een belangrijk en mooi gebruik. Voor de schutterij zal volgens de traditie komend weekend ook het Koningsvogelschieten plaats vinden, echter dit jaar met een bijzondere omstandigheid.

Are there any studies that show it works for lower back pain as a preventative treatment? Dapoxetine tablet https://recproducoesdigitais.com/24396-acquistare-viagra-a-san-marino-96719/ can also help treat the following conditions: It is available under the brand names of dapoxetine and pexeron.

Nolvadex online can be taken orally or as a supplement in the form of tablets. This drug is prescribed to stop the actions of opioids (more commonly known in the us as pain medicine), a sildenafil zentiva kaufen ohne rezept type of pain medication that has a number of unpleasant side effects. These findings call into question the ability of hydroxychloroquine to help prevent disease -- especially sars-cov-2.

Regeltjes regeltjes regeltjes ….

Wegens de gewijzigde regelgeving m.b.t. het schieten in het algemeen kan en mag niet meer op onze traditionele schietinstallatie geschoten worden, de wijziging in deze regelgeving betekent dat ons schootsveld niet meer aan de huidige eisen zou voldoen. Helaas zou dit ook betekenen dat het Koningsschieten op de traditionele manier (d.w.z. het schieten op een, door de huidige Koning, gemaakte vogel) niet meer plaats zou kunnen vinden.

Alternatieve locatie

Achter de schermen is echter druk overleg gevoerd met de betrokken instanties om deze mooie traditie alsnog plaats te kunnen laten vinden, zodat het schieten op een zogenaamde koningsplaat voorkomen zou kunnen worden. Dit overleg heeft opgeleverd dat we op een andere locatie het Koningsschieten plaats kunnen laten vinden, en zo in ieder geval voor dit jaar deze mooie traditie kunnen voortzetten.

Iedereen is dus welkom, echter niet op onze gebruikelijke locatie, maar op de locatie van HSV “De Wiejert” ook aan het sportveld gelegen naast het honkbalveld.

Koningen

Aanstaande zaterdag gaan we van start met het schieten om de titel van Drumbandkoning, wie wordt de opvolger van Rowdy Heijligers of schiet Rowdy zich voor de 2e maal tot Drumbandkoning ?

Zondag zullen we op dezelfde locatie ook omstreeks 16 uur van start gaan met het Koningsschieten. Schiet Jules Vinclair zich voor de 3e maal tot Koning of wordt deze titel door een van de andere +- 20 kandidaten opgeëist. We kunnen het dit weekend allemaal aanschouwen. De weersvoorspellingen zijn voortreffelijk, voor een natje en een droogje wordt gezorgd. Dus niets staat in de weg om er weer een bijzonder mooi weekend van te maken. U bent van harte welkom!

Programma komend weekend

Zaterdag 6 juni 2015

16:00 – Aanvang Drumbandkoningschieten op de schuttersweide van HSV “De Wiejert”

Zondag 7 juni 2015

06:00 – Reveille door de Drumband

09:30 – Heilige Mis, met aansluitend de sacrementsprocessie

16:00 – Aanvang Koningsschieten op de schuttersweide van HSV “De Wiejert”