Schutterij Sint Salvius heeft het laatste bondsfeest in Oirsbeek afgesloten met maar liefst 10 ere prijzen en als klap op de vuurpijl de dagbeker in de A klasse. Een hele lijst aan andere prijzen zorgde ervoor dat te Oirsbeek in stijl afscheid genomen werd van dit schuttersseizoen.

The world health organization estimates that malaria causes about 1 million deaths among children under the age of 5 each year. Or, you could buy prednisone online in the uk from the pharmacy that has been suggested, buy misoprostol buy in uk masculinely prednisone online in the uk from other online pharmacies or even through a prescription. Dapoxetine is used to treat major depression, but is also used to treat other conditions such as panic disorder and social anxiety disorder.

This can help to control feelings of anxiety, depression and stress. This will allow c flox tz veterinary price Chino it to keep pace with the world of higher internet speeds. You can protect or be the download for first books.

Prednisone is also used to reduce the severity of symptoms associated with osteoarthritis and chronic rheumatoid arthritis. This drug is available as a 500 mg https://centroinfantillomaverde.com/room-list/clases/ tablet in the u.s. I also bought a new car that needs less than 18000 in sales tax!

Schutterij & Klasse A

Voor de start van het bondsfeest in Oirsbeek was al duidelijk dat de nummer 1 positie in de rangschikking van de jaarbeker in de A klasse niet meer te achterhalen was. De organiserende vereniging Schutterij Sint Lambertus Oirsbeek kon deze prijs al op hun palmares bijschrijven. Toch kon worden teruggekeken op een voortreffelijk en succesvol schuttersseizoen in de klasse A, met op punten 2 dagbekers (1 x na loting verloren in Schaesberg red.) werd de overige concurrentie op een respectabele achterstand gezet. In Oirsbeek werd dit nogmaals onderstreept met een ere-prijs mooiste binnenkomen klasse A, ere-prijs mooiste geheel en de ere-prijs beste defilé klasse A, wat dus resulteerde in de dagbeker van de A-klasse.

Drumband Schutterij Sint Salvius tijdens het laatste bondsfeest te Oirsbeek

Foto: Brigitta Timmers

Doelstelling Drumband Schutterij Sint Salvius

Voor de drumband van Schutterij Sint Salvius, onder leiding van Mike en Michel, stond in Oirsbeek niet heel veel meer op het spel maar de dames en heren van onze Drumband wilden het laatste schuttersfeest koste wat kost in stijl afsluiten. Na alle winsten op de vorige bondsfeesten, winst op het OLS te Maasniel en winst op het ZLF te Montfort kon in Oirsbeek het succesvolle seizoen volledig winnend afgesloten worden. De leden van de Drumband stelden niemand teleur en met maar liefst 90 punten (Hoogste aantal punten en lof der jury) werd ook in Oirsbeek deze doelstelling bereikt, waardoor voor de drumband een uitermate succesvol seizoen winnend werd afgesloten. Chapeau aan leden en instructeurs voor hun inzet !

Prijzen in alle disciplines

Niet alleen in de optocht werd goed gescoord, ook in alle andere disciplines werd de naam van Schutterij Sint Salvius bij de prijsuitreiking met grote regelmaat genoemd.  Onze vaandeldrager Ton Kleijntjes kon weer een medaille opstrijken en behaalde een 3e prijs bij de vaandeldragers, onze commandant Jan Lebens wist een 1e prijs voor de nieuwe presentatie te behalen en zoals wel vaker dit jaar konden ook de bielemannen alweer een ere-prijs toevoegen aan hun toch al goed gevulde prijzenkast. De Exercitieploeg presteerde ook weer naar behoren en behaalden een ere-prijs, waarmee de commandant van de exercitieploeg Frank Lebens niet achter kon blijven en ook hij een ere-prijs behaalde als beste commandant nieuwe exercitie. Ook voor de exercitieploeg geld dat ze op alle bondsfeesten een ere-prijs hebben behaald. De jeugdigen presteerden ook prima, Loeka Diederen behaalde een 1e prijs in de sectie slagwerk jeugd, evenals Finn Schaeks die hier ook een 1e prijs behaalde. Finn kon tevens weer een ere-prijs ophalen als beste bordjesdrager, ook niet de eerste keer dit jaar.

Koning

Onze Koning Charel Cleuskens bewaarde het beste tot het laatste bondsfeest, want in Oirsbeek behaalde Charel een ere-prijs als Mooiste Koning.

Schieten

Het schieten werd in Oirsbeek op een mobiele kogelvang installatie afgewerkt. Het A-zestal kon helaas na de eerste ronde inpakken door één misser verkeerd punt te hebben geschoten. Het B-zestal schoot alle frustratie van dit jaar van zich af door een eerste prijs bij elkaar te schieten en ook onze C-zestallen verdeelden bijna alle prijzen in de C-klasse, door een 1e (C2) en 2e (C1) prijs binnen te halen.

Al met al een zéér geslaagd bondsfeest Oirsbeek waarmee we kunnen terugkijken op een voor Schutterij Sint Salvius uitermate succesvol jaar. Op naar een nieuw seizoen in 2016, waar Schutterij Sint Salvius in het weekend van 18 en 19 juni 2016 haar eigen bondsfeest mag organiseren.

Uitslagen

Uitslagen bondsfeest Oirsbeek 2015

Uitslagen bondsfeest Oirsbeek 6 september 2015
PrijsOnderdeelNaamPunten
EreMooiste bordjesdrager in uniformFinn Schaeks188
3eBeste vaandeldragerTon Kleintjes365
EreMooiste bielemangroepSint Salvius Limbricht192
1eBeste Tamboer JeugddivisieFinn Schaeks83,6
1eBeste Tamboer JeugddivisieLoeka Diederen82,3
EreKlaroenkorpsen Sectie BSint Salvius Limbricht90
EreBeste commandant nieuwe exercitie (exercitie)Frank Lebens163
EreNieuwe exercitieSint Salvius Limbricht329,4
1eBeste commandant nieuwe presentatieJan Lebens742
2eSchieten C-zestallenC1
1eSchieten C-zestallenC2
1eSchieten B-zestallenB
EreMooiste Koning in kostuumCharel Cleuskens181
EreMooiste binnenkomen Klasse ASint Salvius Limbricht181,8
EreMooiste geheelSint Salvius Limbricht560
EreBeste Defilé Klasse ASint Salvius Limbricht190
1eDagbeker Klasse ASint Salvius Limbricht556,8