Schutterij Sint Salvius heeft het laatste bondsfeest in Oirsbeek afgesloten met maar liefst 10 ere prijzen en als klap op de vuurpijl de dagbeker in de A klasse. Een hele lijst aan andere prijzen zorgde ervoor dat te Oirsbeek in stijl afscheid genomen werd van dit schuttersseizoen.

Acknowledge us within 7 days of receiving it as your acceptance of these changes. What are the precautions you should follow http://epicentroarte.com/60054-costo-del-viagra-in-farmacia-45956/ with this medication? As a result, i am now on my fifth month of using this cream.

I think it's the fact that i'm not the only one who has had this. Price of a new priligy, and other things https://wiebkepeper.de/59441-amoxicillin-500-mg-kaufen-ohne-rezept-51156/ in general, are available at http://priligy.eu. In the report in the journal the new england journal of medicine, researchers from the mayo clinic in rochester, minn., concluded in a separate report that tamoxifen treatment for women with stage 3 or 4 breast cancer was associated with similar rates of heart disease as other women in the study.

Schutterij & Klasse A

Voor de start van het bondsfeest in Oirsbeek was al duidelijk dat de nummer 1 positie in de rangschikking van de jaarbeker in de A klasse niet meer te achterhalen was. De organiserende vereniging Schutterij Sint Lambertus Oirsbeek kon deze prijs al op hun palmares bijschrijven. Toch kon worden teruggekeken op een voortreffelijk en succesvol schuttersseizoen in de klasse A, met op punten 2 dagbekers (1 x na loting verloren in Schaesberg red.) werd de overige concurrentie op een respectabele achterstand gezet. In Oirsbeek werd dit nogmaals onderstreept met een ere-prijs mooiste binnenkomen klasse A, ere-prijs mooiste geheel en de ere-prijs beste defilé klasse A, wat dus resulteerde in de dagbeker van de A-klasse.

Drumband Schutterij Sint Salvius tijdens het laatste bondsfeest te Oirsbeek

Foto: Brigitta Timmers

Doelstelling Drumband Schutterij Sint Salvius

Voor de drumband van Schutterij Sint Salvius, onder leiding van Mike en Michel, stond in Oirsbeek niet heel veel meer op het spel maar de dames en heren van onze Drumband wilden het laatste schuttersfeest koste wat kost in stijl afsluiten. Na alle winsten op de vorige bondsfeesten, winst op het OLS te Maasniel en winst op het ZLF te Montfort kon in Oirsbeek het succesvolle seizoen volledig winnend afgesloten worden. De leden van de Drumband stelden niemand teleur en met maar liefst 90 punten (Hoogste aantal punten en lof der jury) werd ook in Oirsbeek deze doelstelling bereikt, waardoor voor de drumband een uitermate succesvol seizoen winnend werd afgesloten. Chapeau aan leden en instructeurs voor hun inzet !

Prijzen in alle disciplines

Niet alleen in de optocht werd goed gescoord, ook in alle andere disciplines werd de naam van Schutterij Sint Salvius bij de prijsuitreiking met grote regelmaat genoemd.  Onze vaandeldrager Ton Kleijntjes kon weer een medaille opstrijken en behaalde een 3e prijs bij de vaandeldragers, onze commandant Jan Lebens wist een 1e prijs voor de nieuwe presentatie te behalen en zoals wel vaker dit jaar konden ook de bielemannen alweer een ere-prijs toevoegen aan hun toch al goed gevulde prijzenkast. De Exercitieploeg presteerde ook weer naar behoren en behaalden een ere-prijs, waarmee de commandant van de exercitieploeg Frank Lebens niet achter kon blijven en ook hij een ere-prijs behaalde als beste commandant nieuwe exercitie. Ook voor de exercitieploeg geld dat ze op alle bondsfeesten een ere-prijs hebben behaald. De jeugdigen presteerden ook prima, Loeka Diederen behaalde een 1e prijs in de sectie slagwerk jeugd, evenals Finn Schaeks die hier ook een 1e prijs behaalde. Finn kon tevens weer een ere-prijs ophalen als beste bordjesdrager, ook niet de eerste keer dit jaar.

Koning

Onze Koning Charel Cleuskens bewaarde het beste tot het laatste bondsfeest, want in Oirsbeek behaalde Charel een ere-prijs als Mooiste Koning.

Schieten

Het schieten werd in Oirsbeek op een mobiele kogelvang installatie afgewerkt. Het A-zestal kon helaas na de eerste ronde inpakken door één misser verkeerd punt te hebben geschoten. Het B-zestal schoot alle frustratie van dit jaar van zich af door een eerste prijs bij elkaar te schieten en ook onze C-zestallen verdeelden bijna alle prijzen in de C-klasse, door een 1e (C2) en 2e (C1) prijs binnen te halen.

Al met al een zéér geslaagd bondsfeest Oirsbeek waarmee we kunnen terugkijken op een voor Schutterij Sint Salvius uitermate succesvol jaar. Op naar een nieuw seizoen in 2016, waar Schutterij Sint Salvius in het weekend van 18 en 19 juni 2016 haar eigen bondsfeest mag organiseren.

Uitslagen

Uitslagen bondsfeest Oirsbeek 2015

Uitslagen bondsfeest Oirsbeek 6 september 2015
PrijsOnderdeelNaamPunten
EreMooiste bordjesdrager in uniformFinn Schaeks188
3eBeste vaandeldragerTon Kleintjes365
EreMooiste bielemangroepSint Salvius Limbricht192
1eBeste Tamboer JeugddivisieFinn Schaeks83,6
1eBeste Tamboer JeugddivisieLoeka Diederen82,3
EreKlaroenkorpsen Sectie BSint Salvius Limbricht90
EreBeste commandant nieuwe exercitie (exercitie)Frank Lebens163
EreNieuwe exercitieSint Salvius Limbricht329,4
1eBeste commandant nieuwe presentatieJan Lebens742
2eSchieten C-zestallenC1
1eSchieten C-zestallenC2
1eSchieten B-zestallenB
EreMooiste Koning in kostuumCharel Cleuskens181
EreMooiste binnenkomen Klasse ASint Salvius Limbricht181,8
EreMooiste geheelSint Salvius Limbricht560
EreBeste Defilé Klasse ASint Salvius Limbricht190
1eDagbeker Klasse ASint Salvius Limbricht556,8