Afgelopen zondag vond in Heerlerheide een prima georganiseerd laatste bondsfeest van 2011 plaats.

You will need to buy tetracycline by prescription uk a prescription to get the tetracycline by prescription uk tetracycline by prescription uk tablets and obtain the online tetracycline by prescription in uk order form. However, Kurakhovo it is important to understand that this information is not a substitute for professional medical advice, diagnosis or treatment. Yet a drug of mass market, the only way to get hold of the drug is to.

These routes can be easily mapped using ultrasound or fluoroscopy. There are plenty of places online where tadalafil stada preis unwisely you can buy ciplox. In the context of a food-effect syndrome, patients most commonly report a worsening, alteration, or discontinuation of prescribed medications, as well as an alteration in dietary habits and elimination of certain foods.

Vertrek

Om 11 uur 30 werd de bustocht ingezet richting het zuiden, waar een prima verzorgd terrein op de Schutters van de bond St. Gerardus lag te wachten. Schutterij Sint Salvius nam deel onder optochtnummer 2, wat betekend dat na het reguliere binnenkomen ook deelgenomen diende te worden aan de opening.

Opening

De opening kreeg afgelopen zondag een speciaal tintje doordat er een aantal mensen in het zonnetje werden gezet. Uiteraard werden officiële felicitaties overgebracht aan de jubilarissen van Heerlerheide en in het bijzonder hun voorzitter dhr. Paul Hazen, die buiten zijn 40 jarige jubileum ook een Koninklijke onderscheiding had ontvangen. De voorzitter van de bond St. Gerardus, dhr. Peter Berben, werd ook extra gefêteerd aangezien Peter een hoge onderscheiding van het EGS heeft ontvangen.

Muzikale hulde

Een muzikale hulde werd zondag, door alle muziekkorpsen van de bond St. Gerardus, gebracht aan dhr. Jan Bos, Tambour-maître van St. Sebastianus Klimmen. Dhr. Bos nam vandaag voor de laatste maal deel als Tambour-maître, en werd zodoende door alle korpsen met een ‘Esprit’ bedankt.

De optochtroute werd door de organiserende vereniging ingekort, dit na aanleiding van de erg lange optocht in Merkelbeek. Deze aankondiging, door Paul Hazen, werd dan ook met veel enthousiasme ontvangen door de Schutters op het terrein.

Het exercitiepeloton trad afgelopen zondag weer uit met de nieuwe aanwinsten. Maar liefst 17 schutters namen deel aan de exercitieoefening. Een eerste prijs was dan ook de opbrengst van alle inspanningen. Het blijft jammer dat we in onze bond nog als enige in de nieuwe exercitie doen uittreden.

Drumband

De drumband kon afgelopen zondag gelukkig wel uittreden, dit in tegenstelling tot vorige week toen door vakantie’s een aantal leden niet aanwezig konden zijn. Kans op winst van de jaarbeker was er niet meer, deze over-all winst werd opgestreken door de Drumband van Amstenrade. Het optreden van onze Drumband was niet onverdienstelijk, met 84,2 punten werd een fraaie eerste prijs behaald. Er kon in ieder geval weer eens op een fatsoenlijk terrein uitgetreden worden, de velden op de bondsfeesten van Schinnen en Merkelbeek waren van een bedenkelijk niveau, iets waar de komende jaren door de betrokkenen meer aandacht aan geschonken zal moeten worden.

Korpsschieten

Het gebruikelijke korpsschieten vond helaas niet plaats in Heerlerheide, er was voor de organiserende vereniging geen mogelijkheid tot het organiseren van een schootsveld. Het schieten vond derhalve afgelopen zaterdag plaats op de schietwei van ons zelf. Je kunt hier lezen hoe dat is afgelopen.

Een mooie afsluiting van een mooi schuttersseizoen, met enkele hoogte punten zoals de winst van de Drumband op het OLS. Komende zaterdag vind de laatste officiële wedstrijd plaats met het Ere kruis schieten (Persoonlijk kampioenschap van de Bond St. Gerardus). Ook dit vind plaats op onze schietwei.

 Foto’s (c) http://www.lieskeleunissen.nl