p-1600-1200-9fae48a5-9c14-4c6c-814e-aa20898ca68a.jpegDe schutters van Limbricht hebben goed gepresteerd tijdens het jaarlijkse Erekruis schieten van de bond St. Gerardus.

Aan het eind van de middag konden 3 personen een erekruis in ontvangst komen nemen.

Het erekruis schieten (punten 1×1) wordt altijd begonnen met een opschietronde van 10 punten. Tijdens het kavelen werden de schutters geteisterd door sterk wisselende omstandigheden. Veel wind, veel wisseling in lucht en vooral veel zon maakten de omstandigheden lastig om te schieten.

Toch lukte het Davy Schrijen om zijn zenuwen het beste in bedwang te houden bij de C schutters. Davy slaagde er voor de eerste maal in om hier de eerste plaats voor zich op te eissen.

In de B werd helaas geen erekruis behaald.

Bij de A hebben onze schutters het beste geoogst, Raimond Vleeshouwers slaagde erin om hier een 3e plaats te behalen. Dit betekend voor Raimond een 2e kruis in zijn carrière nadat hij een aantal jaren geleden de winst in de A voor zich opeiste.

Jos Wenmakers was vandaag het beste jongetje van de klas, het is Jos voor de eerste maal gelukt om een erekruis in de A klasse te behalen.

Alle erekruis winnaars van harte gefeliciteerd.