Bondsfeest Limbricht

Op zaterdag 21 + zondag 22 mei organiseert Schutterij Sint Salvius het eerste Bondsfeest van de Bond St. Gerardus Amstenrade in Limbricht.

Frans Duijts / W-Dreej / Kartoesj

Zaterdag 21 mei zal in het teken staan van een ALL-IN avond, met als hoofd-act Frans Duijts. Voor deze feest avond kunnen kaarten worden gekocht á €30,- p.p., en bent u voorzien van een hele avond top entertainment inclusief drank. Verder zullen deze avond optreden: W-Dreej, Kartoesj en zal de muzikale omlijsting verzorgd worden door Tripple-B (Big Band Brunssum). Kortom een avond vol top artiesten.
Om er zeker van te zijn dat u op deze avond aanwezig kunt zijn, is het zaak snel kaarten te reserveren, kaarten kunnen vanaf nu worden gereserveerd door HIER te klikken ), of een e-mail te sturen naar kaarten@sintsalvius.nl.

Bondsfeest Limbricht

Een bezoek aan Limbricht op zondag 22 mei is natuurlijk ook zeer de moeite waard. Vanaf 13 uur zullen 20 schutterijen zich verzamelen voor het eerste Bondsfeest van de bond St. Gerardus Amstenrade, beleef de spanning van het schieten, en de diverse neven wedstrijden zoals Exercitie, het uitreden van de diverse muziekkorpsen live mee in Limbricht.