Komend weekend vindt in Limbricht de Sacrementsprocessie plaats, traditiegetrouw zal dan ook het Koningsschieten gehouden worden.

Koningspaar Salvian van Cleef en Regine HermansKomend weekend is het weekend waar door de meeste schutters het meest naar uitgekeken wordt: Koningsschieten in Limbricht!

Zaterdag 9 Juni a.s. zal de Drumband starten met het schieten op de door Rudy Hendriks vervaardigde vogel. Het schieten start om 14 uur 30 ipv. 16 uur, dit ivm. de wedstrijd Nederland – Denemarken. Voor de schuttersleden die nog niet de gerechtigde leeftijd hebben bereikt voor het schieten met de grote buks, zal de strijd losbarsten om de titel Jonker 2012. Michelle Vleeshouwers zal deze titel verdedigen.

Zondag 10 Juni vindt het traditionele Koningsschieten plaats voor de leden van de Schutterij behalve drumbandleden. Salvian van Cleef zal zijn uiterste best doen om zijn Koningsschap te prolongeren. Dat dit een lastige opgave zal zijn is wel duidelijk aangezien er een 20-tal kandidaten alles in het werk zullen stellen om dit te voorkomen.

Het koningsschieten op zondag zal om 16 uur van start gaan.

Graag nodigen we iedereen uit om dit spektakel van kort bij mee te maken, beleef de gezelligheid en spanning op de schutterswei van Schutterij Sint Salvius.