Een enerverend slot van een bijzonder weekend, een beter onderschrift kunnen we er niet van maken … bijna 1000 kogels verschieten om 2 nieuwe Koningen te krijgen is redelijk uniek te noemen.

Cytotec is a male topical anesthetic that may be prescribed for topical use for the treatment of infections. The price of doxycycline in india, https://wiebkepeper.de/14773-clomiphencitrat-kaufen-96120/ canada, europe and other countries. I had already used the generic over the counter clomid over the counter cvs at a pharmacy.

The other side effects of dapoxetine 60 mg are headache, dry mouth, dizziness and blurred vision. A tamoxifen ratiopharm 20 mg preis single year’s supply of the malaria drug, used by over half of pregnant women, costs a woman about ,000. This means that it blocks both serotonin and norepinephrine from being taken into the brain.

Traditioneel

In de aanloop naar afgelopen weekend, was er al veel werk verzet om ons traditioneel Koningsschieten ook traditioneel te kunnen houden, je kunt hier meer lezen.

Drumbandkoning 2015 Jean Huveneers

Drumbandkoning 2015 Jean Huveneers

Drumbandkoning

Afgelopen zaterdag begonnen we derhalve om 16 uur met het Koningschieten van de Drumband op onze alternatieve locatie. De weersomstandigheden zorgden ervoor dat het goed toeven was op onze ‘nieuwe’ schuttersweide. Rowdy Heijligers had een mooie vogel gemaakt die exact na 185 schoten bezweek voor de druk en voor de 2e maal in zijn schutterscarrière bij Jean Huveneers in de schoot werd geworpen. Jean had in 1996 al een keer de laatste resten naar onderen geschoten en mag nu 19 jaar na dato weer een heel jaar de zilveren koningsplaat, die behoort bij dit koningsschap, omhangen.

Jonker 2015 Erik Hermans

Jonker 2015 Erik Hermans

Jonker

Niet veel later na het laatste schot van Jean Huveneers, werd ook bij de Jonker de prijs verdeeld. Het schieten van de jonker vindt plaats op een zogenaamde plaat. Deze plaat moet worden losgeschoten met een windbuks. Een spannende strijd was het ook weer dit jaar, maar als laatste was het ‘gewoon’ de kersverse Jeugdkoning van de Schuttersbond Sint Gerardus Erik Hermans, die de plaat op zijn knieën wist te brengen.

Sacrementszondag

Sacrementszondag is in vele opzichten speciaal te noemen. De drumband start om 06:00 stipt jaarlijks met de reveille. Na deze reveille wordt gezamenlijk een ontbijt genuttigd, welk dit jaar prima was verzorgd door Frans & Gertie Timmers, waarvoor dank! Na de sacrementsprocessie en een bezoek aan ons kerkhof wordt een feestvergadering gehouden in ons Schutterslokaal. Maar liefst 6 jubilarissen werden dit jaar gehuldigd te weten: Peter Schaeks (25 jaar), Roger Timmers (25 jaar), Jan Cremers (25 jaar), Guus Kitzen (40 jaar), Peter Wetzels (40 jaar) en onze generaal buiten dienst Leo Cremers (65 jaar).

Koningspaar 2015 Charel & Sylvia CleuskensKoning van de schoten

Na de middagpauze, vervolgden we het programma om 16 uur met het schieten om de titel Koning 2015. Ook nu weer op onze alternatieve locatie, waar het zonnetje zijn uiterste best deed om er een prima middag van te maken. Deze ‘prima middag’ werd later en later aangezien de vogel die door Jules Vinclair was geprepareerd, en op de een of andere manier door de keuringscommissie is geslipt, niet van wijken wilde weten. Maar liefst 767 schoten waren nodig om de laatste resten van deze vogel van de schietpaal af te schieten. Om 21:40 wist Charel Cleuskens de laatste resten naar beneden te schieten en zich hiermee voor de 1e maal tot Koning te kronen.

Een uniek slot aan een bijzonder weekend, waarvan we hopelijk in deze vorm en locatie nog jaren plezier aan mogen beleven.