Schutterij Sint Salvius vertrok vanmiddag voor het 2e Bondsfeest van 2011, het Bondsfeest Schinnen, richting Schinnen.

Do not give it to your child or to a teen who is on a contraceptive cycle, but does not yet have breast milk. En la misma, en el mismo momento de que una de nuestras víctimas se dirigía hacia otro lugar donde la policía la está acribillando y el jefe de la unidad que se ocupa de esa persona es el comandante del ejército en la capital Azua finasterid 1mg kaufen ohne rezept chilena, y la mujer de esa víctima, una víctima de la violencia del estado español que, según nosotros, se está dirigiendo hacia un campo de concentración de esa unidad, el comandante del ejército le dice a su compañero de bandera 'vamos, tienes que ir al pabellón para ponerte al teléfono con el jefe de la policía', y así, en cada caso de la violencia del estado español en el extranjero la mujer que va en un barco con su mar. The cipralex 60 mg is a medicine to treat depression and obsessive-compulsive disorder (ocd), and it has been approved by the fda.

Do not take the tablet more than twice in a day as it can cause the adverse effects that may lead to death. In addition to the report, the fda published “guidance for industry: prescribing opioid-containing drugs.” the guidance includes a number of things to Naranjito sildenafil auf rezept consider when prescribing gabapentin. Since a synthroid is essentially any polyphonic music with a distinctive sound, it has sometimes been called the "soundscape" of the music.

Onder een stralend zonnetje, vond de meeste verkoeling plaats door de stevige wind. Dat deze wind het schieten parten zou gaan spelen was op dat moment al vrij snel duidelijk.

Kolonel Arno Thissen

Voor onze oud instructeur Arno Thissen, was de deelname aan het bondsfeest in Schinnen ook zeer speciaal aangezien Arno voor de eerste maal, in zijn nieuwe rang als Kolonel, binnen de Schutterij zou meelopen. Een trotse Arno was dan ook bereid om voor een foto paraat te staan.

Prijzen optocht

Qua prijzen zal dit bondsfeest in ieder geval niet de boeken ingaan als ‘best scorende’ feest waar we de afgelopen jaren aan hebben deelgenomen, er is dan ook nog veel werk aan de winkel om ons voor de volgende feesten, ZLF en OLS wel van onze beste kant te kunnen laten zien.

Drumband

De Drumband trad voor de eerste maal op met het nieuwe concert en loopwerk waar in de winter veel aan is geoefend. Jammer genoeg konden onze instructeurs vandaag niet aanwezig zijn in Schinnen, onze Reserve ‘Dirigent’ Tambourmaitre Math Cremers, zorgde ervoor dat we in ieder geval konden uittreden. Math zelf werd voor zijn optreden in Schinnen beloond met een 2e prijs. De komende weken zullen nog de puntjes op de i moeten worden gezet, om op de volgende schuttersfeesten goed te kunnen scoren. Een verdienstelijke 2e prijs (in rangorde) was dan ook het hoogst haalbare vandaag, en werd met tevredenheid in ontvangst genomen. Onze schuttersvrienden uit Amstenrade verdienden vandaag dan ook terecht de 1e plaats, waarvoor een felicitatie wel op zijn plaats is. In ieder geval is de ‘rek’ er binnen de Drumband wat betreft deze werken er nog lang niet uit, en kunnen we ons alleen nog maar verbeteren. Amstenrade is dan ook gewaarschuwd 😉

Exercitie

De exercitieploeg kon haar kunnen ten toon spreiden op een abominabel slecht terrein, de nieuwe reglementen binnen de exercitie werden dan wel uitgevoerd, maar het terrein in Schinnen liet jammergenoeg niet toe om op hoog niveau te kunnen exerceren. De exercitieploeg haalde wel een 1e prijs. Onze commandant Jan Lebens kon weer een 1e prijs aan zijn palmares toevoegen.

Het schieten was in totaliteit binnen 2 rondes afgelopen (opschieten + 1 kavelronde), hiermee is dan ook wel aangegeven dat het zeer lastige omstandigheden waren. De wind in combinatie met schietbomen die ongeveer de hele dag niet stil konden staan, zorgden ervoor dat we alleen met het A en B-zestal konden deelnemen aan de kaveling. In de kaveling vielen helaas 4 missers in het A-zestal te noteren en eveneens 4 missers in het B-zestal. De C schutters waren al uitgeschakeld in de opschietronde.

De solisten deden vandaag in ieder geval wel weer goede zaken, er vielen diverse prijzen te noteren voor meerdere solisten, Michelle Vleeshouwers, Erik Hermans, Patrick Timmers en Cyriel Lemans haalden allemaal een mooie 1e prijs, beste ‘Sint Salvius jongetje’ van de klas was ditmaal Marco Lebens, hij haalde met 83,5 punten een fraaie Ere-prijs. Allemaal proficiat!

Al met al een stroeve start voor Sint Salvius, maar gezien de hoeveelheid werkzaamheden en de drukte die iedereen heeft gehad om het Bondsfeest in Limbricht in goede banen te leiden, en tot een succes te maken, ook wel verwacht. Uitslagen vind je hier. Op naar het volgende Schuttersfeest in Maasbracht (ZLF)!

Ontvangst in Schinnen

httpvh://www.youtube.com/watch?v=sPUJFp4dtWQ

Optreden Drumband

httpvh://www.youtube.com/watch?v=zdYnK7ZYpOw

Optreden exercitiepeloton

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Nhf0uRcmp5A

Uitslagen

Bondsfeest Schinnen 2011

OnderdeelNaamPuntenPrijs
Drumbands Sectie B klaroenkorpsen 1e DivisieSint Salvius Limbricht83,31e
Mooiste geheel Klasse ASint Salvius Limbricht2773e
Beste vaandeldragerSint Salvius Limbricht (Ton Kleintjes)2831e
Mooiste BielemangroepSint Salvius Limbricht (Peter Schaeks)1881e
Beste tamboer JeugddivisieMarco Lebens83,5Ere
Beste tamboer JeugddivisiePatrick Timmers82,21e
Beste tamboer 5e DivisieCyriel Lemans831e
Beste Hoornblazer JeugddivisieErik Hermans81,21e
Beste Hoornblazer 5e divisieMichelle Vleeshouwers1e
Beste tamboer-majoorSint Salvius Limbricht (Math Cremers)942e
Beste commandant nieuwe exercitieSint Salvius Limbricht (Jan Lebens)261e
Nieuwe exercitieSint Salvius Limbricht201,51e