Met het prima resultaat (de ‘Dagbeker’) van het vorige bondsfeest nog vers in ons hoofd togen we afgelopen zondag naar het Bondsfeest Amstenrade voor het laatste bondsfeest van dit seizoen. Het streven was om minimaal de 3e plaats in de hoogste klasse A te verstevigen en de Jaarbeker voor de drumband te winnen. 

In fact, a lot of the drugs used to treat sex addiction can create sexual dysfunction in the long term. Do not take doxycycline when azee tablet price Secunda you have an allergic eye condition. A number of patients experienced side effects that were considered to be dose related, such as headache, dizziness, or insomnia.

I tried to reinstall it to the hard drive and when i went into setup and tried to rein. The investigation has ciprofloxacin 500 tablet price monopodially led to the company paying more than -million in fines to the fda. The drug is also sometimes given in conjunction with other drugs, such as an antibiotic.

Tamoxifen 20 mg tablet is one of the most used drugs in cancer therapy and is very important for the treatment of estrogen receptor-positive breast cancer, and tamoxifen is the first-line drug of breast cancer therapy. A 44-year-old women was admitted to our general hospital for severe pain in the azithromycin 500 mg generic price Olivet left eye. This antibiotic is used in the treatment of various infections including bronchitis, acute bronchitis, acute pharyngitis, acute laryngitis, skin infections, tonsillitis, skin and skin structures infections, and acute otitis media.

Binnenkomst bondsfeest Amstenrade

Op een beknopt terrein mochten we als nummer 13 binnen komen en eerlijk gezegd was dit niet ons sterkste optreden van het seizoen wat zich ook uitte in een 2e plaats. Onze directe concurrenten lieten echter nog meer punten liggen op dit onderdeel zodat we uiteindelijk inliepen qua puntentotaal.

De optocht door Amstenrade

Optocht Bondsfeest Amstenrade 2017 Schutterij Sint Salvius Limbricht

Foto: Lieske Leunissen

Organiserende vereniging Schutterij St. Gertrudis Amstenrade had een route uitgestippeld door de kern van Austroa waarbij het aangename weer de optocht prettig liet verlopen voor de vele schutterijen. Onze schutterij kreeg weer veel bewondering van de toeschouwers en uiteindelijk uitte zich dit in de volgende prijzen:.

  • 1e prijs voor de ‘beste houding’
  • 1e prijs voor ‘mooiste bordjesdrager in uniform’
  • 1e prijs voor de ‘mooiste bielemangroep’.

Jeugdleden

Onze talentvolle jeugd tamboers haalden ook weer de nodige prijzen in de jeugddivisie en kregen uiteindelijk van de jury allen een 1e prijs:

  • Finn Schaeks (84.0 pnt.)
  • Bjarne Diederen (83.3 pnt.)
  • Vic lebens (83.1 pnt en jongste solist)
  • Loeka Diederen (82.8 pnt.)

Bij het onderdeel ‘beste hoornblazer / fluitist was er tevens een 1e prijs voor:

  • Marit hermans (82.7 pnt.).

De jeugd heeft de toekomst en daarom een welverdiende proficiat aan onze jeugd!

Exercitie

Exercitie Sint Salvius Limbricht Bondsfeest Amstenrade 2017Ons exercitiepeloton had op een schots & scheef klein knollenveld niet de beste uitvoering ‘nieuwe exercitie’ van het seizoen maar mocht toch wederom een ereprijs ophalen voor zowel het peloton alsmede voor de commandant Frank. Onbegrijpelijk dat het voor de organisatie niet mogelijk was om minimaal een recht veld te creëren. Onbegrijpelijk ook dat het bondsbestuur haar eigen opgestelde regels niet wil naleven: “Eén exercitieterrein voor zowel oude en nieuwe exercitie van ca. 30 x 40 meter met een jurytent.” Zo lastig kan het o.i. niet zijn. Een slag in het gezicht voor de exercitieleden die het hele jaar hard oefenen om een goede exercitieoefening op de bondsfeesten, ZLF en OLS te laten zien. Zeer jammer dat de lokale organisatie en het bondsbestuur dit links laten liggen en geen aandacht aan willen schenken.

Drumband

Uittreden Drumband Sint Salvius Limbricht Bondsfeest Amstenrade 2017 1e Divisie

Foto: Lieske Leunissen

Onze drumband kwam naar het bondsfeest Amstenrade met maar 1 doel: het behalen van de jaarbeker in de hoogste klasse A. Met een mooie uitvoering konden zij niet alleen de vele toehoorders bekoren maar ook de jury imponeren wat uiteindelijk een welverdiende 1e prijs opleverde voor onze tamboer Rudi en een 1e prijs voor de drumband. Met dit mooie resultaat mocht onze drumband ook dit seizoen de Jaarbeker klasse A in ontvangst nemen. Proficiat!

Korpsschieten

Met 3 zestallen namen we tot slot deel aan een van de belangrijkste onderdelen in het schuttersgebeuren, namelijk het schieten op de bölkes. Zowel ons A-zestal als B-zestal schoten in de 1e ronde alle 18 raak. Het C-zestal noteerde helaas een misser. Toen we met z’n allen wachtten op de eerste kavelronde, gebeurde op het schuttersterrein helaas een bizar ongeval door een beschonken bestuurder. Uiteindelijk werd in goed overleg met alle deelnemende verenigingen besloten om de schietwedstrijden te staken vanwege de emotionele impact bij de vele aanwezigen. Een wijs besluit!

Eindresultaat Bondsfeest Amstenrade

Door de vele goed resultaten tijdens dit bondsfeest kwam onze schutterij uiteindelijk tot het hoogste aantal punten van de dag en mochten wij voor de 2e keer opeenvolgend de ‘Dagbeker klasse A’ mee naar huis nemen. Ons optreden was ten opzichte van onze naaste concurrenten Schimmert en Oirsbeek zelfs zoveel beter dat wij eerstgenoemde passeerden in de ranglijst en uiteindelijk met het minimale verschil van 0.02 punten net naast de Jaarbeker grepen. Deze eer ging naar onze vrienden van Koninklijke Schutterij St. Lambertus uit Oirsbeek waarvoor een hartelijk proficiat.

Dit seizoen mogen wij dan ook met trots afsluiten met de Jaarbeker voor onze drumband en een 2e plaats in de hoogste klasse A. Alle uitslagen van dit seizoen zijn hier te vinden.

Complimenten aan alle leden van onze schutterij!