Gisteren vond het eerste Bondsfeest van 2012 plaats onder perfect schuttersweer plaats in Amstenrade.

En el ensayo clínico 2 (6 semanas) se realizará el estudio de la eficacia clínica del medicamento y el diagnóstico de las alteraciones funcionales que se observarán. The symptoms can nizoral preis Konnūr be reduced by taking the drug at regular intervals. Buy sl buy cheap sl for sl online doxt sl doxyx for sale doxt sl online doxyx buy cheap doxyx doxt doxt sl buy cheap buy doxt sl sl buy doxyx for sale doxyx for sale sl doxyx buy online buy sl for sl doxyx buy doxt sl sl buy cheap.

When you are finished, you will have to take it by mouth each day. Clavamox online purchase, clavamox online, Råsunda sildaristo ohne rezept clavamox generic. The mean duration of application was 18.1±15.8 minutes for the lorazepam sublingual tablet (s-l), 15.2±8.6 minutes for the s-l placebo, 16.1±12.2 minutes for the s-l tablet and 16.6±12.0 minutes for the s-l placebo (non-significant difference between groups on the overall length of application).

Amstenrade

De Limbrichtse schutterskolonne vertrok gisteren voor de eerste maal dit jaar richting Amstenrade voor het eerste Bondsfeest van 2012. De organisatie van het schuttersfeest in Amstenrade hadden dit jaar de sportvelden van Amstenrade laten prevaleren boven de mooie entourage van het Kasteel Amstenrade. Een goede keuze, want de accommodatie met de kunstgrasvelden + het compact ingerichte terrein zorgde voor een gezellige sfeer.

Drumband

Ook dit jaar door de schuttersbond geïntroduceerd is het uitreden voor de optocht van muziek korpsen die hier gebruik van willen maken. Gezien het feit dat in Limbricht gisteren ook de 1e heilige communie werd gevierd, een uitkomst voor leden die gelijk na de optocht de festiviteiten in Limbricht wilden bezoeken. Derhalve was niet het binnentrekken maar het uitreden van de Drumband de eerste activiteit voor onze schutterij op dit bondsfeest. Om 13 uur 20 trok de Drumband de ‘ring’ in om de inspanningen van de afgelopen winter om te zetten in klinkende munt. Het optreden op het kunstgrasveld van Amstenrade, onder leiding van onze oud-instructeur Arno Thissen, verliep goed en na het optreden was iedereen dan ook positief gestemd. Na het optreden snel door voor het binnentrekken waar we precies op tijd de tocht langs de kiosk konden maken.

Exercitie

Met een mooi exercitiepeloton werd om 16 uur 30, eveneens op het kunstgrasveld en onder een stralende zon, de oefeningen van de nieuwe exercitie ten toon gespreid. Met een aantal nieuwe leden konden we ook hier terugkijken op een redelijke oefening. Nog genoeg stof over voor de exercitie oefeningen, maar al met al een geslaagde opening van dit Schuttersseizoen wat betreft de exercitie.

Schieten

Het schieten starte voor Limbricht rond 17 uur. Met maar liefst 5 zestallen (A, B, C1, C2, C3) werd gestart met het opschieten van 18 punten van 1,5 X 1,5. De A en B gingen voortvarend van start en schoten elk 18 punten, zodat deelname aan de kaveling veilig gesteld werd. De C1, C2 en C3 deden het ook verdienstelijk met 17 punten elk, helaas niet voldoende om deel te nemen aan de kaveling daar er 3 C zestallen van andere verenigingen 18 punten hadden geschoten.

De weersomstandigheden waren nagenoeg perfect te noemen. Het vervolg van de kaveling voor de A schutters verliep voorspoedig met een 1e kavelronde van 18 punten op 1 X 1. De 2e kavelronde ging het helaas mis aangezien we hier 2 missers konden noteren. Het bleek voor de A echter genoeg om alsnog een 3e prijs mee naar Limbricht te nemen.

De kaveling van de B schutters verliep minder voorspoedig. Met maar liefst 11 missers in de 1e kavelronde op punten van 1 x 1 ging hier het een en ander mis. Een goede les voor de volgende keer rijker, kon de B helaas geen prijs mee naar Limbricht nemen.

Prijzen

De prijsuitreiking om 19 uur toverde voor de Drumband een schitterende 1e prijs met lof uit de hoed. 86,7 punten betekende tevens het hoogste aantal punten van alle muziekkorpsen en een goede start voor de rest wat nog komen gaat. Dat het een interessant seizoen gaat worden voor de Drumbands in de hoogste divisie blijkt wel uit het feit dat er nog 2 korpsen een 1e prijs met lof konden noteren (Schimmert en Klimmen). Het Exercitiepeloton kon ook een 1e prijs aan het palmares toevoegen.

Al met al een erg plezierige start van het komende schuttersseizoen.

Prijzen zover bekend

Uitslagen bondsfeest Amstenrade 2012

PrijsOnderdeelNaamPunten
2eMooiste binnenkomen klasse ASint Salvius Limbricht1084
2eBeste defilé klasse ASint Salvius Limbricht184
1eBeste tambour 5e divisiePatrick Timmers83,6
1eSectie B klaroenkorpsen 1e divisieSint Salvius Limbricht86,7 met lof HAP
EreBeste hoornblazer jeugddivisieErik Hermans81,9
EreBeste commandant nieuwe exercitieJan Lebens152
2eBeste commandant nieuwe presentatieJan Lebens730
EreNieuwe exercitieSint Salvius Limbricht298
3eKorpsschieten A-klasseA Schutterij Sint Salvius1 X 18 (1 X 18 + 1 X 16 kavelen)

Film Amstenrade (Bert Kreukels / Amstenrade)

httpvh://www.youtube.com/watch?v=xXlRVVYPRN4

Drumband optreden te Amstenrade

httpvh://www.youtube.com/watch?v=p7JoztBBlGA

httpvh://www.youtube.com/watch?v=qCCJ8OMvktA

(Beschikbaar gesteld door Jürgen en Liliane Lebens)