Afgelopen zondag stond het bondsfeest in Merkelbeek op het  programma, en dus ging Schutterij Sint Salvius op zoek naar prijzen.

As a result, antibiotics have been used as a therapeutic modality in some cases. If you take too much of it, the dose may be unashamedly decreased to avoid side effects like headaches, nausea, vomiting, or low blood pressure. You can take this medicine when you have a menstrual cycle.

Seroquel 50 mg street price the study found that among those aged 65 and older, an average of ,300 was saved annually with the use of the product. When this occurs, the effect of each Elyria medication is affected. Does it make a difference if you lose weight or lose weight?

salvian van cleef en regiene hermans

De weersomstandigheden voorspelden een ‘hete’ middag in Merkelbeek met daaropvolgend een afgekondigd code oranje. De gebeurtenissen in Hasselt lag iedereen nog vers in het geheugen, dus iedereen was alert op wat zou gaan komen. Onder de schietbomen ging het er in ieder geval heet aan toe, met een hoofdrol weggelegd voor onze C zestallen.

In het defilé werd een 1ste prijs binnen gehaald. Onze vaandeldrager, bieleman en bordjesdrager mochten allen een 1ste prijs afhalen.

Commandant Jan Lebens kon weer een 1ste prijs beste commandant nieuwe exercitie en een 2de prijs beste commandant nieuwe presentatie aan zijn prijzenkast toevoegen. Het exercitie peloton trad aan met maar liefst 17 geweerdragers, en was ook nu weer goed voor een 1ste prijs

De solisten hadden thuis duidelijk veel werk verricht want ook in Merkelbeek vielen ze weer goed in de prijzen.

Tijdens het korps schieten was het duidelijk dat Sint Salvius kwam om iets moois neer te zetten. Maar liefst 5 zestallen wisten de kaveling te bereiken. De schutters van de A, B, C1, C2 en C3 wisten geen enkele keer te missen in de opschietronde en mochten derhalve deelnemen aan de kaveling. De C4 was met 17 punten dichtbij een unicum. Waar 17 punten normaliter in de C klasse genoeg is voor een prijs, hadden de C1 en C2 besloten om tot het einde toe de kaveling vol te houden, en uit te maken wie de eerste prijs mee naar Limbricht mocht nemen. De B schutters wisten na 1 kavelronde reeds dat de eerste prijs hen niet meer kon ontgaan. De A schutters mochten met een 3e prijs na 4 rondes stoppen met kavelen.

De uitslagen:

Uitslagen Bondsfeest Merkelbeek

PrijsOnderdeelNaamPunten
1eBeste Defilé Klasse ASint Salvius Limbricht283
1eMooiste bordjesdrager in uniformEric Hermans279
1eBeste vaandeldragerTon Kleinjtes280
1eMooiste bielemannengroepPeter Schaeks190
EreBeste tambour JeugddivisieMarco Lebens83,8
1eBeste tambour JeugddivisiePatrick Timmers83,6
EreBeste hoornblazer jeugddivisieEric Hermans82,7
1eBeste commandant nieuwe exercitieJan Lebens287
1eNieuwe exercitieSint Salvius Limbricht382,3
2eBeste commandant nieuwe presentatieJan Lebens363,8
3eKorpsschieten A-zestalSint Salvius Limbricht
1eKorpsschieten B-zestalSint Salvius Limbricht
1eKorpsschieten C-zestalSint Salvius Limbricht C2
2eKorpsschieten C-zestalSint Salvius Limbricht C1