Tijdens de op 19 mei georganiseerde schietmiddag voor sponsoren wist John Dullens de zenuwen het meest te beheersen van alle 89 deelnemers. John schoot alle Bölkes eraf en ook toen het in de eindstrijd steeds moeilijker werd gemaakt door de wedstrijd uit te schieten op alleen maar “sjtekke” (de stokjes van de bölkes) bleef John het hoofd koel houden en wist hij ieder schot het doel zuiver te treffen.


De strijd om de koningstitel werd zoals gebruikelijk geschoten op houten blokken. Bij deze dicipline is het de bedoeling om met een welgemikt schot het laatste restje van de houten blok van de schietstang te verwijderen. Na een zinderend spannende finale was Wil Rouwers de gelukkige en kroonde hij zichzelf tot koning van deze schietmiddag.
Ondanks de slechte weersomstandigheden in de ochtend en voormiddag bleef het tijdens de schietwedstrijd droog, graag bedanken wij alle deelnemers en wensen wij de winnaars veel genot met hun prijs!

Vanmiddag (20/05) wordt verder gegaan met de 6-kamp. Deze vindt ook plaats op en rond de feesttent. 9 Teams zullen strijden om de hoogste eer. Toeschouwers zullen worden voorzien van een zeer spectaculair schouwspel, wat te denken van vlotten op de Wiejert (Visvijver Kasteel) en een heus waterbasin van 20M3. Dit alles begint om 16 uur.

Na afloop vindt in de tent een Disco avond plaats, entree vrij.

Zondag 21 mei vindt het 2e Bondsfeest van de Bond St. Gerardus plaats op en rondom het Kasteel. Op de sporttereinen vinden ook de Schoonheidswedstrijden + Muziekwedstrijden plaats. Na afloop van de optocht speelt in de tent de Band Anderkovver