Frank Lebens is gisteren persoonlijk kampioen geworden van de Schutterij. In het meest bizare persoonlijk kampioenschap sinds jaren, toonde Frank Lebens zich de beste van het stel.

Door de nieuwe opzet van de Schietcommissie sneuvelden in de eerste opschiet ronde reeds 7 personen. Mede door de vreemde weersomstandigheden (Veel wind / Zon) kregen 7 schutters de opschietronde niet positief verwerkt. Met de nieuwe regelementen dient men 4 punten te treffen bij het opschieten, indien dit niet lukt met de eerste kaart, mag nog een extra kaart worden gekocht. Wordt deze kaart niet vol geschoten, dan is het over en uit.
Met 22 personen werd begonnen aan de kaveling. In de eerste ronde van 3 punten sneuvelden al 8 personen. De 2e kavelronde bracht niet echt veel verbetering, hier sneuvelden eveneens 8 schutters. Met nog 6 personen in de strijd na 2 kavelronden, mag wel redelijk bizar worden genoemd. De 3e kavelronde bracht nog eens 2 schutters het Waterloo, waarna er zich een strijd leek los te barsten tussen 4 schutters te weten Davy Vinclair, Jan Lanjouw, Jules Vinclair en Frank Lebens. Echter 8 kavelrondes later wat de strijd gestreden, en kan Frank Lebens voor de 3e maal het ere-kruis dragen + de door Mevr. van de Laan geschonken troffee het gehele jaar op de kast plaatsen. De top 3 van 2006:

  1. Frank Lebens
  2. Jules Vinclair
  3. Jan Lanjouw