Op de, door ’n zomers zonnetje gestreelde, spiksplinter nieuwe accomodatie van schutterij St.Nicolaas uit Heythuizen werd er op zaterdag 24 juni geschoten voor de Lindeboomtroffee. ‘N jaarlijks terugkerend schietevenement voor alle schutterijen die “het Bier van Hier” vertappen……….

Met ’n door taxi Wehrens beschikbaar gestelde bus werd er om 14.00 door 12 schutters vertrokken naar “Heitse” alwaar wij werden ontvangen op ’n schitterende locatie welke enkele maanden geleden feestelijk werd geopend. Bij het uitstappen van onze schutters werd al snel duidelijk dat vandaag ’n illustere dag was in de Limbrichtse schuttersgeschiedenis. Voor de eerste keer werd er deelgenomen aan een schietwedstrijd welke werd uitgeschoten op kogelvangers.
Of het de schrik van de kogelvangers was, de onstabiele houding op een verhoogde ondergrond of het bewegen van de bölkes, de resultaten waren niet best! na 108 schoten te hebben gelost stonden nog 5 bölkes op de latten, teveel om ons te plaatsen voor de kavelronden. Gewonnen werd de wedstrijd door de busenschutters uit Neer, omdat zij de wedstrijd echter al eens hebben georganiseerd gaat deze eer uit naar St.Willibrordus Meijel, welke een tweede plaats behaalde.
Al met al is het Lindeboom-treffen wel weer elk jaar een leuk evenement op onze agenda. Volgend jaar beter…….23 juni 2007 bij St.Willibrordus in Meijel!