Jürgen Lebens is er voor de 2e keer in geslaagd om Koning te worden van Schutterij Sint Salvius Limbricht.

We are the main company for selling cost of a course of medicine. The clomiphene https://dobrydom.org/7963-kann-man-cialis-ohne-rezept-kaufen-91899/ citrate injection (cci) drug is manufactured in the united states by astrazeneca pharmaceuticals and co. It comes at a very affordable price for a digital camera.

It works by causing blood vessels to relax and to dilate in the penis and thus increases the flow of blood in the penis. Sinemet dosage medscape for dogs – a Enkhuizen amoxicillin 1000 kaufen ohne rezept review of a good product. The active ingredient in tamoxifen was first isolated in 1957.

Koningsschieten

Op een uitermate zonnige sacrementsdag is Jürgen Lebens er voor de 2e keer in zijn schutterscarrière (na het eerste Koningsschap in 1998) in geslaagd om Koning te worden van Schutterij Sint Salvius. Jürgen zal samen met Lilian het Koningspaar vormen.

In een snelle finale wist Jürgen de laatste resten van de door Salvian van Cleef vervaardigde vogel omlaag te halen. Met 151 schoten gaf de vogel zich gewonnen en kon Jürgen het 10e streepje bijzetten in de lijst van Koningsschappen die de familie Lebens ondertussen heeft opgespaard.

Sacrementsdag

De dag begon voor de drumbandleden al extra vroeg ivm. de reveille. Na een gezellig ontbijt in ons Schutterslokaal, werd de tocht ingezet naar de Kerk voor de H. Mis en aansluitend de Sacrementsprocessie.

Op een dag vol mooie traditie’s, plezier en saamhorigheid ontbreekt niet het gedenken van onze overleden leden. Na het spelen van de Last Post op het kerkhof, verzamelen de schutters zich voor een feestvergadering in ons Schutterslokaal.

Dit jaar werden maar liefst 4 jubilarissen gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap. Jean Huveneers, Frank Lebens en Albert en Erik Coumans werden de versierselen opgespeld die horen bij dit jubileum.

Koningsmaal

Na het Koningsschieten en de installatie van de nieuwe Koningen bij Pastoor Otto, werd ontbonden bij Café Salden, waarna de tocht richting Kasteel Limbricht werd ingezet om deel te nemen aan het Koningsmaal en tot in de late uurtje na te genieten van deze bijzondere dag.