Tijdens het Ere-Kruis schieten van de Bond St. Gerardus in Schinveld zijn er door de schutters van Sint Salvius aansprekende resultaten behaald.

Phentermine is a potent inhibitor of alcohol reinforcement, and alcoholics treated with phentermine had reduced ethanol consumption. The most common side effects are https://carrozzeriamontolmo.it/24568-levitra-confezioni-e-dosi-63691/ fatigue, dryness of the mouth and eyes, and itching. You can also use the cream for your face due to its soothing effect and gentle application.

Doxycycline, a popular antibiotic, can be used to treat infections, such as osteomyelitis (inflammation of the bones). The amount by which the cost of the treatment has been Shīeli buy paxlovid increased by. It’s even more important that you talk to your doctor if you’re having a lot of side effects or if you’re having trouble sleeping, having bad dreams, or getting upset or anxious.

Het ere-kruis schieten is het laatste evenement door de bond georganiseerd, waarvoor alleen die schutters in aanmerking komen die op de reguliere bondsfeesten in het opschieten niet gemist hebben.

De dag begint zoals altijd met het afschieten van 10 kleine punten per schutter, hierna begint pas de kaveling.

Bij de C schutters gingen maar liefst alle 3 de kruizen naar Schutters uit Limbricht. Marcel Hermans bleek deze dag de sterkste en kon het Ere-Kruis als beste schutter in de C klasse opspelden.

De uitslag bij de C zestallen:

1) Marcel Hermans – Limbricht
2) Roy Cremers – Limbricht
3) Ruud Wenmakers – Limbricht

Bij de B schutters was er een 3e prijs te noteren voor Jan Lanjouw. Na een spannende kaveling op kleine punten, ging het bij Jan mis in de 3e ronde stokken, waardoor hij een hele mooie derde prijs wist binnen te slepen.

1) Roberts – Doenrade
2) ????
3) Jan Lanjouw – Limbricht

De A schutters gaan Zondag 16 September verder waar ze in Schinveld zijn gestopt, na een kaveling van maar liefst 34 stokken, gooide de duisternis roet in het eten en werd het kavelen gestopt. Op dat moment waren er nog 4 schutters in de strijd, een vijfde plaats was te noteren voor Pascal Dreissen, die in de laatste kavelronde het veld moest ruimen.

Voor Limbricht is er nog een schutter in de strijd voor het ere-metaal. Raimond Vleeshouwers mag samen met een schutter van Merkelbeek en 2 schutters van Klimmen, gaan uitmaken wie zich de beste schutter in de A-klasse mag noemen van de Bond Gerardus 2007.