Het A en B zestal van Sint Salvius trok gisteren (23/06/2007) richting Meijel voor het jaarlijks terugkerende Lindeboom Schiettreffen. Dit treffen wordt georganiseerd voor de bij de Lindeboom brouwerij aangesloten verenigingen die in hun verenigingslokaal Lindeboom bier schenken.

Dat dit evenement ieder jaar groter wordt was wel te zien in Meijel. Maar liefst 21 Schutterijen hadden zich aangemeld. Op hetlaatste moment waren een aantal verenigingen niet aanwezig waardoor ermet 16 Schutterijen werd geschoten.

Niet met 6-tallen maar met 12-tallen wordt geschoten voor de beschikbaar gestelde geldprijzen, en nog belangrijker: de organisatie van het evenement.

De 12-tallen begonnen omstreeks 16 uur aan de 3 opschietrondes. Na deze 3 rondes bleek dat er nog maar 4 verenigingen de maximaal aantal punten (108) hadden geschoten. Ons 12-tal zat hier ook nog bij.

Samen met de verenigingen van St. Petrus en Paulus Roggel, De Bussen Schutten uit Neer en St. Antonius en St. Petrus uit Baarlo, werd begonnen aan de kavelrondes.

Helaas ging het in de eerste kavelronde mis bij ons 12-tal. Met 3 missers waren we uitgeschakeld voor de winst van het Lindenboom treffen, maar konden we toch huiswaarts keren met een mooie 4e prijs.

De overwinning ging naar ‘nieuwkomer’ St Antonius en St. Petrus uit Baarlo.

Al met al een goede voorbereiding voor het OLS komende zondag.