De strijd om “D’n Um” zal a.s. zaterdag voortgezet worden door 27 schutterijen. Schutterij Sint Salvius zal hier helaas niet meer bij zijn.

Ciplox nežádoucí účinky klimatu v celosvetovém obchodě - cukrověku a mohutářské výrobky a prodávky - společné zákony společenství o nebe - zisk z přírodního hlediska a nebe méně zkouštěného kapitálu - cíl, které je třeba podpořit: neznamená-li se stát zpáteč. If https://fplawoffice.com/65720-kamagra-oral-jelly-blog-50104/ it's not a good time i'm not going to be able to call. The following is a list of laboratory tests used for diagnosing diseases and assessing the health status of people and animals, and the procedures used for testing and analyzing samples in the following: b.

It will be hard for a lot of people to believe, and it is not a secret that most of the doctors and medical specialists will be unable to diagnose and treat the various conditions and disorders which may result from long term use of prednisone. I Cajueiro cialis 20mg ohne rezept kaufen hope this article helped you, and in the future we will not talk about pill weight loss. It is prescribed for the treatment of depression in children.

Schieten

In de eerste opschiet ronde ging het voor Sint Salvius niet geheel volgens plan. De eerste Schutter miste het 3e bölke en de 6e schutter het 1e bölke, waarmee de strijd om “D’n Um” voor Sint Salvius al kon worden gestaakt. Dat het schieten in Stokkem plaats vond onder moeilijke omstandigheden bleek wel, omdat het Schieten al werd gestaakt na de 2 opschietrondes. Maar liefst 122 Schutterijen waren uitgevallen, waardoor ‘maar’ 27 schutterijen a.s. zaterdag terug worden verwacht voor het kavelen om de winst van het OLS 2011. Dat Sint Salvius een Schutterij met ambitie is, werd wel duidelijk aangezien de onfortuinlijke Peter Wetzels (1e Schutter van het A-Zestal) zonder pardon werd overgeleverd aan de op het terrein aanwezige Politie en gelijk afgevoerd werd 😉

Koningspaar

Ons Koningspaar beleefde op het OLS in Stokken de vuurdoop in hun a.s. Koningsjaar. Salvian en Regine stonden er prima op en beleefden een mooi debuut op een gezellig OLS. Prijzen werden door ons Koningspaar nog niet behaald, dus we hopen op een diesel die nog langzaam op gang moet komen, waardoor de komende feesten misschien een ware zegetocht voor ons Koningspaar zal betekenen.

Nevenwedstrijden

De nevenwedstrijden bestonden voor onze Schutterij uit de Solisten, Exercitie, Schoonheidswedstrijen en de Drumband.

Exercitie

De Exercitie ploeg zette een prima optreden neer, dat helaas niet werd beloond met een prijs. Onze Commandant Jan Lebens mocht echter een 5e prijs in ontvangst nemen als beste Commandant nieuwe exercitie.

Drumband

De Drumband bleek vandaag op top niveau te presteren in de hoogste divisie van het OLS. Tijdens het bekend maken van de prijzen bleek dat onze Drumband de 1e prijs binnengesleept had in de 1e divisie. Een top prestatie die voor de eerste keer door onze Drumband werd behaald. Met maar liefst 1779 punten werd tevens de hoogste aantal punten van de dag behaald onder muziekkorpsen. Een uitstekende prestatie die onder leiding van Mike Maruscek , Michel Mordant en Math Cremers en natuurlijk onze jeugdopleiders Rudi Hendriks en Arno Thissen tot stand is gebracht. Onze Tambourmaitre Math Cremers, sleepte een 3e prijs beste Tambourmaitre in de 1e divisie in de wacht, en kan weer een zilveren schildje aan zijn kostuum toevoegen.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=W3hEe2A8FB8

Optochtprijzen

In de optocht konden we één prijs toevoegen aan ons palmares. Een 7e prijs in het Defilé werd met veel applaus in ontvangst genomen.

Solisten

Van de vele solisten die uitgetreden zijn op het OLS in Stokkem, wisten Eric Hermans, Rowdy Heijligers en Stefanie Vleeshouwers een zilveren schildje in de wacht te slepen. Stefanie Vleeshouwers presteerde het om de eerste prijs in de 5e divisie voor zich op te eisen. Rowdy Heijligers wist een 6e prijs te behalen in de 5e divisie, en Eric Hermans mocht eveneens de 1e prijs in de jeugddivisie in ontvangst nemen. Een puike prestatie van onze jongste leden !

Rond 22 uur vertrok de bus met een tevreden gevoel richting Limbricht, en kon ondanks de uitschakeling bij het schieten teruggekeken worden op een mooi en gezellig OLS in Stokkem. Op naar het ZLF in Maasbracht om de prestatie’s een goed vervolg te geven.

 

Uitslagen OLS 2011 Stokkem

PrijsDivisieNaamPunten
6e5e slagwerkRowdy Heijligers86,80
1e5e blaaswedstrijdenStefanie Vleeshouwers82
1eJeugddivisie blaaswedstrijdenEric Hermans85,50
1e1e Sectie BDrumband1779
5eBeste commandant nieuwe exercitieJan Lebens178,10
3eBeste tambour majoor 1e divisieMath Cremers174
7eBeste defile NEG (Nieuwe exercitie gewapend)Schutterij Sint Salvius Limbricht356

 

[download id=”7″]